Οι Τούρκοι σήκωσαν ελικόπτερο πάνω από τη συνοριογραμμή στις Καστανιές του Έβρου [video]

File Photo: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τουρκικό ελικόπτερο ήθελε να δει την διάταξη των ελληνικών στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων και να εντοπίσει αδύνατα σημεία της από όπου θα μπορούσε να γίνει μια επιτυχημένη «προώθηση» παράνομων μεταναστών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Άλλη μια πρόκληση από την Άγκυρα στα σύνορα στον Έβρο. Προχώρησαν σε μια πρωτοφανή ενέργεια καθώς όπως μεταδόθηκε από το OPEN TV σε ρεπορτάζ του Ζήση Μούσιου από τις Κατσανιές η τουρκική πλευρά όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, “σήκωσε” ελικόπτερο που πέταξε πάνω από τις Καστανιές του Έβρου και «επέβλεψε» την τακτική κατάσταση στα σύνορα όπου χιλιάδες παράνομοι μετανάστες επιχειρούν να εισβάλλουν στην ελληνική επικράτεια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το όποιο και αναπαράγεται κι από το ethnos.gr και newsbomb.gr το τουρκικό ελικόπτερο ήθελε να δει την διάταξη των ελληνικών στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων και να εντοπίσει αδύνατα σημεία της από όπου θα μπορούσε να γίνει μια επιτυχημένη «προώθηση» παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες το ελικόπτερο ανήκε στην τουρκική Στρατοχωροφυλακή και παρέμεινε πάνω από την περιοχή για περίπου 3 με 4 λεπτά.

Με πληροφορίες από το opentv, ethnos.gr και το newsbomb.gr

Τα σύνορα θα μείνουν κλειστά όσο χρειαστεί και δεν θα περάσει κανείς, διαμηνύει ο Πέτσας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: