Αρνητικός στον COVID-19 ο Πρόεδρος Τραμπ: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γιατρού του Λευκού Οίκου…

File Photo: Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. EPA, Oliver Contreras




Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε χθες Σάββατο ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το ενδεχόμενο μόλυνσής του από τον κορονοϊό.

Αυτό, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο γιατρός του Λευκού Οίκου, ο Σον Κόνλι.

“Χθες το βράδυ μετά από μια εις βάθος συζήτηση με τον Πρόεδρο σχετικά με την εξέταση για τον ιό COVID-19, επέλεξε να προχωρήσει”, σύμφωνα με τη δήλωση, που εξεδωσε για τα αποτελέσματα της εξέτασης η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκισάμ. Η δήλωση έγινε με την άδεια του κ. Τραμπ και στην ουσία είναι η ανακοίνωση του ιατρού του.

Αναφέρει:

“Μια εβδομάδα μετά το δείπνο με την αντιπροσωπεία της Βραζιλίας στο Mar-a-Lago, ο Πρόεδρος παραμένει ελεύθερος από συμπτώματα. Επικοινωνώ καθημερινά με την Task Force για τον κορονοϊό στον Λευκό Οίκο και ενθαρρύνω την υλοποίηση όλων των δυνατοτήτων τους στις πρακτικές για τη μείωση της έκθεσης και τον μετριασμό της μετάδοσης. ”

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε 50 θανάτους από την επιδημία Covid-19 στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής.

Η απαγόρευση εισόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες θα επεκταθεί και στους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ανακοίνωσε επίσης ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα ήταν καλό οι εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Apple και να κλείσουν τα καταστήματά τους.

Ανακοινώνοντας ότι έκανε, τελικά, το ιατρικό τεστ για τον κορονοϊό, δήλωσε ότι «δεν ξέρει πότε θα πάρει τις απαντήσεις». Πάντως θερμομετρήθηκε και η θερμοκρασία του είναι «απολύτως κανονική».

Με πληροφορίες από Reuters-AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Έκανε τελικά το τεστ για τον κορωναϊό ο Τραμπ: Είπε ότι δεν ξέρει πότε θα βγουν οι απαντήσεις, 50 οι νεκροί στις ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: