Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα: Νίκησε την Μπάγερν 77-67 στο Μόναχο

Από το παιχνίδι Μπάγερν – Μπαρτσελόνα. EPA, LUKAS BARTH-TUTTAS




Ένα δεκάλεπτο… υπόθεση, ήταν για την Μπαρτσελόνα το «διπλό» στο Μόναχο, για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Οι Ισπανοί, μία εβδομάδα πριν υποδεχθούν τον Ολυμπιακό, πέρασαν νικηφόρα με 77-67 από την έδρα της Μπάγερν, συμπληρώνοντας τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και βελτιώνοντας σε 12-3 το ρεκόρ τους, δημιουργώντας τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της κατάταξης (σ.σ. ισοβαθμούν με Αναντολού και Ρεάλ). Ένατη ήττα για τους Γερμανούς.

Κορυφαίος της Μπαρτσελόνα, που έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 19-9 στο δεύτερο δεκάλεπτο ξεφεύγοντας με +14 (25-39), ο Κόρι Χίγκινς με 16 πόντους, ενώ με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (10) και ριμπάουντ (10) τελείωσε τον αγώνα ο Άνταμ Χάνγκα. Από την Μπάγερν ξεχώρισε Πολ Ζίπσερ με 19 πόντους.

Στη Γαλλία, η Βιλερμάν εξαργύρωσε την παραγωγικότητα της τρίτης περιόδου (31-14 επιμέρους σκορ), φτάνοντας άνετα στο τελικό 93-81 επί της Άλμπα Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 7-8 και βρίσκονται μία ανάσα από την οκτάδα, ενώ οι Γερμανοί υποχώρησαν σε 4-11 (4η διαδοχική ήττα).

Με 14 πόντους ο Ντέιβιντ Λάιτι ηγήθηκε της επίθεσης της Βιλερμπάν, ενώ από την Άλμπα ο Μαρτίν Χέρμανσον με 17 ήταν απελπιστικά μόνος για την ανατροπή…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αγνώριστος ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο: Έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα 88-81

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: