Χασαπόπουλος και Βούλγαρη στην τρίτη θέση της τηλεθέασης με την ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 05:30

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Φωτογραφία OPEN TV
Η πολύ πρωινή εκπομπή του OPEN TV με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη σκίζει εσχάτως. Χθες Τετάρτη έφτασε στην τρίτη θέση με 14,5% περνώντας την εκπομπή του Άλφα, Happy Day.

Πρώτη εκπομπή στο σύνολο παραμένει το “Σήμερα” του Σκάι με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Ant1 – ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

21,7% στο δυναμικό, 20,7% στο σύνολο

Alpha – HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA

21,2% στο δυναμικό, 14,2% στο σύνολο

ΣΚΑΙ – ΣΗΜΕΡΑ

16,2% στο δυναμικό, 27% στο σύνολο

Open Beyond TV – ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 05:30

14,9% στο δυναμικό, 14,5% στο σύνολο

Open Beyond TV – ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 07:00

7,8% στο δυναμικό, 9,4% στο σύνολο

ΕΡΤ1 – ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ

6,1% στο δυναμικό, 9,1% στο σύνολο

ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Σταθερή συνεχή άνοδο στην πρωινή ζώνη σημειώνει η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open TV «Ώρα Ελλάδος 5.30» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 26,8%, στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 33,4%, σημειώνοντας πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της.

Η εκπομπή που ξεκινά την τηλεοπτική ενημέρωση στις 5.30 το πρωί με όλες τις εξελίξεις της ημέρας, με ρεπορτάζ και συνδέσεις από τα σημεία των εξελίξεων, σημειώνει σταθερά ανοδική τροχιά από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν στις 9 Σεπτεμβρίου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Η πιο πρωινή καθημερινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης δίνει το στίγμα της ημέρας με τις εξελίξεις των γεγονότων, καθώς και όλες τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες. Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ανοιχτού Καναλιού» κάθε πρωί παρουσιάζει όλα όσα έγιναν την προηγούμενη ημέρα, αλλά και όσα πρόκειται να συμβούν. Απευθείας συνδέσεις με κάθε σημείο εξελίξεων και ολοκληρωμένη ενημέρωση για κάθε θέμα που ενδιαφέρει τους πολίτες: από τον καιρό και την κίνηση στους δρόμους, μέχρι το πολιτικό σκηνικό και παρασκήνιο

Το δελτίο ειδήσεων του ANT1 ήταν πρώτο σε τηλεθέαση την Τετάρτη: Στη δεύτερη θέση ο ΣΚΑΪ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal