“Δεν είμαστε πια στο Χόκινς…”: Θα δούμε ταξίδια στο χρόνο στην 4η σεζόν Stranger Things; [video]

File Photo: Το καστ της αμερικανικής σειράς “Stranger Things” στο κόκκινο χαλί πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς, Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. EPA, ETIENNE LAURENT




Είναι επίσημο: Το Stranger Things θα επιστέψει για την τέταρτη σεζόν του. Σχεδόν τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, το Netflix ανακοίνωσε ότι οι ήρωες του Stranger Things θα επιστρέψουν μεταφέροντας την πλοκή μακριά από το Χόκινς της Ιντιάνα.

  • Από την τηλεοπτική πλατφόρμα κυκλοφόρησε ένα teaser, με ανατριχιαστική μουσική και απόκοσμο περιβάλλον. «Δεν είμαστε στο Χόκινς πια» γράφει το κείμενο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν οι ήρωες της σειράς να εξερευνούν σε άλλο σημείο τα «περίεργα πράγματα».

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ένα ρολόι, κάνοντας τους θεατές να υποθέτουν ότι ίσως τα νέα επεισόδια της σειράς να κινηθούν μέσα στο χρόνο.

Αυτή είναι μία εξέλιξη για την οποία είχαν μιλήσει σε συνεντεύξεις τους τα αδέλφια Ντάφερ, τα οποία υπέγραψαν συνολικό συμβόλαιο για να παραμείνουν στο Netflix και να δημιουργήσουν επιπλέον περιεχόμενο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
01/10/2019

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Γκάνγκστερ και τρελός ο Τραμπ, όσο για τους οπαδούς του γάμ… τους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: