Το πρωτάθλημα της Super League στη σέντρα: Με VAR και ελπίδες για λιγότερα λάθη [πρόγραμμα]




Η Super League επιστρέφει ανανεωμένη, με λιγότερες ομάδες, πλέι οφ που κρίνουν τον πρωταθλητή, μεγαλύτερο ανταγωνισμό και το VAR να μπαίνει για τα καλά στην ποδοσφαιρική μας ζωή.

Μια ποδοσφαιρική ζωή, η οποία είχε και φέτος αγωνία για τα τηλεοπτικά, τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο διευθετήθηκαν και θα υπάρξει προβολή για όλα τα παιχνίδια. Μοναδική εξαίρεση το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, το οποίο θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω του ΠΑΟΚ TV.

Το καλοκαίρι υπήρξε αρκετή κινητοποίηση για τις περισσότερες ομάδες, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως μόλις πέντε μπαίνουν στη φετινή μάχη με τον προπονητή που είχαν και πέρυσι. Κάποιοι, έχουν δώσει ήδη σημεία γραφής στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, ενώ άλλους τους έχουμε δει μόνο σε φιλικά. Μοναδικό new entry, μετά την αναδιάρθρωση, ο Βόλος, ο οποίος θα δώσει τη μάχη της παραμονής, η οποία αναμένεται να έχει και φέτος αρκετή αγωνία.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κάνει το back to back; Θα επιστρέψουν στους τίτλους ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ; Θα πιέσει ο Παναθηναϊκός για την κορυφή; Θα κάνει «μπάσιμο» ο Άρης ή ο Ατρόμητος; Ποιοι τελικά θα επιβιώσουν; Οι απαντήσεις…. στο χορτάρι!

Σάββατο

Λαμία – Παναθηναϊκός στις 7 μ.μ.

Άρης – ΟΦΗ στις 9 μ.μ.

Ολυμπιακος – Αστέρας Τρίπολης στις 9.30 μ.μ.

Κυριακή

Ατρόμητος – Λάρισα στις 6.45 μ.μ.

Πανιώνιος – Βόλος στις 7.15 μ.μ.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός στις 8 μ.μ.

ΑΕΚ – Ξάνθη στις 10 μ.μ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: