Ο Κιμ παρακολουθεί συνεχώς tweet του Τραμπ: Απάντησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ σε 10 λεπτά

File Photo: Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald J. Trump (L) μιλάει με τον αρχηγό της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un αφού διασχίζει τη στρατιωτική γραμμή διαχωρισμού στην πλευρά του Βορρά στο χωριό ανακωχής Panmunjom στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη, η οποία χωρίζει τις δύο Κορέα, στις 30 Ιουνίου 2019. EPA, YONHAP SOUTH KOREA OUT
Δέκα λεπτά. Τόσο χρόνο χρειάστηκε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για να απαντήσει σε μια πρόσκληση που του απηύθυνε από το Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. O δισεκατομμυριούχος περιέγραψε σε ένα τοπικό ραδιοφωνικό δίκτυο της πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, όπου αναμένεται να παραστεί σε μια προεκλογική συγκέντρωση, ότι ταξίδευε με αεροπλάνο για τη Νότια Κορέα, αφού είχε συμμετάσχει στα τέλη Ιουνίου στη Σύνοδο της G7 στην Ιαπωνία, όταν του ήρθε στο μυαλό η ιδέα μιας συνάντησης με τον Κιμ.

«Κανείς δεν γνώριζε πώς να επικοινωνήσει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν» είπε ο μεγιστάνας.

«Επομένως, εγώ έστειλα μήνυμα στο Twitter (…) κι εκείνος απάντησε σε 10 λεπτά».

«Εάν ο πρόεδρος Κιμ βλέπει αυτό το μήνυμα, θα μπορούσα να τον συναντήσω στα σύνορα στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη (DMZ) απλά για να του σφίξω το χέρι και να πω καλημέρα (;)» είχε γράψει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter στις 29 Ιουνίου.

Θα γινόταν την επομένη ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα πάταγε σε βορειοκορετικό έδαφος.

«Δεν είναι το πιο τρελό πράγμα;» είπε με ενθουσιασμό στον ραδιοφωνικό σταθμό.

«Το Twitter είναι για εμένα ένα απίστευτο μέσο επικοινωνίας» κατέληξε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.

Με στοιχεία ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP

Άρνηση του Ισραήλ στην επίσκεψη δύο Αμερικανίδων βουλευτών, με παρότρυνση Τραμπ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal