Τα συγχαρητήρια του Νικόλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Προσβλέπουμε σε συνεργασία…

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία via Twitter, @NicholasPapadop




Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, (ΔΗΚΟ) Νικόλας Πάπαδόπουλος, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του, στον νέο πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας Kyriakos Mitsotakis και στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για την εκλογική νίκη. Η Κύπρος προσβλέπει στη διαχρονική, ανιδιοτελή, πολύτιμη στήριξη της #Ελλάδας, τόσο στην #EU και την ανατολική Μεσόγειο, όσο και στον αγώνα για σωστή λύση του Κυπριακού».

Όλη η δήλωση του ΔΗΚΟ:

Το Δημοκρατικό Κόμμα συγχαίρει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του κόμματος του στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας και την εκλογή του ως Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Προσβλέπουμε στη συνέχιση της στενής συνεργασίας Κύπρου και Ελλάδας προς αντιμετώπιση των κρίσιμων κοινών ζητημάτων, που απασχολούν τις δύο χώρες και ιδιαίτερα της κλιμάκωσης της επιθετικότητας της Τουρκίας στο Αιγαίο και την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είμαστε βέβαιοι πως το κυπριακό, θα παραμείνει ως πρώτο εθνικό θέμα για τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας.

Από την πλευρά του Δημοκρατικού Κόμματος, διαβεβαιώνουμε ότι θα επιδιωχθεί εντατικοποίηση των επαφών με το νέο κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα, αλλά και με το σύνολο των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων, με στόχο την πανεθνική συνεννόηση, για το καλό του Ελληνισμού και της σταθερότητας στην περιοχή.

Εξιτήριο για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη: Επέστρεψε στην οικία του μετά τη νοσηλεία του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: