Eπίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στον Πειραιά πραγματοποίησε ο Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συνομιλεί με την Ελένη Ράντου, σε συνάντηση που είχε, με υποψήφιους βουλευτές, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος, σε μεζεδοπωλείο για το καθιερωμένο γεύμα, στην ιστορική στοά της οδού Καραολή και Δημητρίου στον Πειραιά, την παραμονή των εκλογών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ




Το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο, 6 Ιουλίου, ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας τον οποίο υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ.

Ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα, την παραμονή των εκλογών, με υποψήφιους βουλευτές, στελέχη, φίλους του ΚΚΕ, καθώς και με καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.

Διακρίναμε, μεταξύ άλλων, τους Θάνο Μικρούτσικο, Αλέκα Παπαρήγα, Θανάση Παφίλη, Γ. Ροΐδη, Κώστα Καζάκο, Ελένη Γερασιμίδου, Λίλα Καφαντάρη, Νίκο Σοφιανό, Λ. Ράζου, Μ. Παπαδόπουλο, Θ. Χιώνη, Ε. Μπέλλου, Ελένη Ράντου, Π. Ορκόπουλο, Σταάθη Δρογώση, Γ. Καραλή, Διονύση Τσακνή, Γ. Μηλιό, Λιάνα Κανέλλη, Σ. Τάσσο, Σ εμίνα Διγενή, Ελπίδα Παντελάκη, Δ. Μανωλάκου, Χ. Κατσώτη, Ν. Μαυροκέφαλο, Μ. Ανδρουλιδάκη, Γ. Μανουσογιαννάκη, Α. Κυρίτση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
06/07/2019

Συνθηκολόγηση με Σόϊμπλε, Μέρκελ και Τρόικα, καταλογίζει στον Τσίπρα ο Κουτσούμπας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: