Αποκαλύψεις για Μπράβο και στημένα παιχνίδια: Ύποπτος για τον αγώνα Βέροια-Πανιώνιος το 2015

File Photo: Spanish defender Raul Bravo. EPA, SALAS




Ύποπτος για χειραγώγηση σε αγώνα της ελληνική Super League, είναι ο Ραούλ Μπράβο, σύμφωνα με το πρώτο θέμα της ισπανικής ιστοσελίδας το infolibre.es.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, «μια βρετανική εταιρεία αναλύσεων στοιχημάτων, εταιρεία που εντοπίζει και αναλύει ύποπτες ενέργειες σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, έχει ήδη επισημάνει ότι ο Ραούλ Μπράβο είναι ύποπτος για τη χειραγώγηση αγώνα στην Ελλάδα το 2015.

  • Η βρετανική Starlizard προειδοποίησε για οκτώ «ύποπτες ενέργειες» του Ισπανού παίκτη σε έναν αγώνα της ομάδας του, Βέροιας, εναντίον του Πανιωνίου, στην ελληνική Super League», αναφέρουν οι Ισπανοί.

Ο Ισπανός άσος, είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της Βέροιας με τον Πανιώνιο εκείνη τη σεζόν. Την 1η Νοεμβρίου 2014 είχε βάλει και γκολ στο 2-2 εντός έδρας, ενώ το ματς του δεύτερου γύρου στη Νέα Σμύρνη (18/3/2015), είχε λήξει 4-2 υπέρ των γηπεδούχων.

  • Αξίζει να σημειωθεί, ότι η UEFA είχε κρίνει ως ύποπτο για χειραγώγηση τον αγώνα Βέροια-Πανιώνιος 2-1 για το Κύπελλο στις 20 Ιανουαρίου 2015. Και σε εκείνο το παιχνίδι είχε αγωνιστεί ο Ραούλ Μπράβο.

Η Starlizard είναι ένας σύμβουλος που αναλύει τους αγώνες και τα στοιχήματα σε όλο τον κόσμο και στέλνει προειδοποιήσεις στην FIFA, στην UEFA, στις διοργανώτριες των πρωταθλημάτων και στις εθνικές ομοσπονδίες.

06/06/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ο Μέσι εν όψει Copa America: Μόνο ο θεός ξέρει εάν θα κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: