Ο Μέσι εν όψει Copa America: Μόνο ο θεός ξέρει εάν θα κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο

File Photo: Ο Λιονέλ Μέσι. EPA, JUAN IGNACIO RONCORONI




«Μόνο ο θεός ξέρει εάν θα κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως σίγουρα φτάνοντας τόσο κοντά χωρίς να τα καταφέρεις, είναι πραγματικό τρομερό αίσθημα».

Λόγια του Λιονέλ Μέσι, κατά τη διάρκεια μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, TyC Sports, μετά την ενσωμάτωσή του με τη εθνική Αργεντινής, για το Copa America.

  • «Είμαι πολύ καλά σωματικά, είμαι όμως λίγο απογοητευμένος εξαιτίας του αποκλεισμού από το Champions League και ιδιαίτερα από τον τρόπο που έγινε. Αλλά είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για την εθνική ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα περνάει μια διαδικασία μετάβασης. Υπάρχουν τόσα πολλά νεαρά παιδιά που έχουν μικρή παρουσία στην εθνική ομάδα, αλλά είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα κερδίσουμε και πάλι», είπε ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Η φανέλα με το νούμερο 10 είναι ιδιαίτερη, την έχει φορέσει ο Μαραντόνα. Αλλά για εμένα για μένα δεν αλλάζει τίποτα, όπως συνέβη στη Βαρκελώνη με τον Ροναλντίνιο. Όταν πρόκειται για το παιχνίδι, δίνω πάντα τον καλύτερό εαυτό μου, είτε με το νούμερο 10 είτε με τον αριθμό 9 ή με τον αριθμό 11», πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στο Copa America, που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου στη Βραζιλία, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό, η Αργεντινή δεν έχει κερδίσει αρκετά χρόνια».

06/06/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ Μπουένος
Άιρες, Αργεντινή

Εκτός Copa America ο Νεϊμάρ λόγω τραυματισμού: Αντιμέτωπος και με καταγγελία βιασμού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: