Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τιμωρία από UEFA




Κεκλεισμένων των θυρών θα δώσει το επόμενο ευρωπαϊκό της ματς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς τιμωρήθηκε η έδρα της με μία αγωνιστική εξαιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς που επέδειξαν οι οπαδοί της στον αγώνα του Europa League με την Μπενφίκα.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, επίσης, τιμώρησε τους πρωταθλητές Κροατίας και με πρόστιμο 20.000 ευρώ, ενώ η εντολή να παίξει σε δεύτερο ματς χωρίς την παρουσία θεατών αναβλήθηκε για περίοδο δύο ετών που ο σύλλογος θα βρίσκεται υπό επιτήρηση.

Επίσης στο σύλλογο επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 47.000 ευρώ για το άναμα καπνογόνων και ρήψη αντικειμένων από τους οπαδούς και για εμπόδια στις σκάλες.

Με κλείσιμο μέρους της εξέδρας τιμωρήθηκε και η Ντιναμό Κιέβου για το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, λόγω εισβολής οπαδών στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Φεβρουάριο. Η UEFA ανακοίνωσε επίσης ότι οι φίλαθλοι της ουκρανικής ομάδας άναψαν καπνογόνα και πέταξαν βεγγαλικά.

Τέλος, πρόστιμα 58.000 και 13.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε Μάλμο και Τσέλσι, λόγω παραβάσεων στο μεταξύ τους ματς των «32» του Europa League τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 3-1, και νιώθει ασφαλής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: