Στις 10 Μαρτίου το 5ο Lycabettus Run στο κέντρο της Αθήνας: Μέχρι την άλλη Τετάρτη οι εγγραφές




Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 5ος αγώνας τρεξίματος του Λυκαβηττού (Lycabettus Run) με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων, με την πλειοψηφία εξ αυτών, όπως έδειξαν οι μετρήσεις των προηγούμενων χρόνων, να είναι γυναίκες. Πέρυσι έτρεξαν 1.100 δρομείς και φέτος οι οργανωτές ευελπιστούν ότι θα είναι ακόμη περισσότεροι, με τις εγγραφές να ολοκληρώνονται την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

  • Ο αγώνας διεξάγεται σε δύο διαφορετικές επιφάνειες, την άσφαλτο και το χώμα. Και στις δύο περιπτώσεις η αφετηρία και ο τερματισμός είναι κοινά, μιας και τοποθετείται στην είσοδο του St George Lycabettus Lifestyle Hotel. Οι ασφάλτινες διαδρομές περιλαμβάνουν δύο αποστάσεις, 5,5 χλμ και 11 χλμ και οι χωμάτινες δύο αποστάσεις 4,5 χλμ και 9 χλμ.

Για την εξυπηρέτηση των δρομέων θα υπάρχουν δύο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού, αλλά και ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση και στον τερματισμό.

Παράλληλα, στον αγώνα, που γίνεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας, προβλέπεται ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου και πρωτοβάθμια περίθαλψη έκτακτων περιστατικών από τους διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Ρονάλντο επιστρέφει απόψε στη Μαδρίτη για την … αγαπημένη του Ατλέτικο

20/02/2019 15:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: