Οριστικό το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου: Εν αναμονή δηλώσεων του πρωθυπουργού




“Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση”, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και μετά τη μεγάλη, όπως τη χαρακτήρισε, συζήτηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

“Το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα”, τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του. Και πρόσθεσε: “Εξήγησα στον πρωθυπουργό πως για το εθνικό αυτό θέμα, η συνεργασία μας δεν μπορεί να συνεχιστεί”.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για μία μεγάλη συζήτηση που έγινε με τον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο, η οποία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη”.

Σημειώνεται ότι σε λίγα λεπτά αναμένονται δηλώσεις του πρωθυπουργού, ενώ αναλυτικές ανακοινώσεις αναμένονται από πλευράς Καμμένου, στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, στις 12 το μεσημέρι.

Σήμερα κρίνεται το μέλλον της ελληνικής κυβέρνησης: Το τετ-α-τετ Αλέξη και Πάνου…

HellasJournal

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: