Με σοβαρές απουσίες φθάνει στην Αθήνα η αποστολή του Άγιαξ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ




Χωρίς τον μεγάλο πρωταγωνιστή της πρεμιέρας του Champions League αναχώρησε πριν από λίγο με προορισμό την Αθήνα η αποστολή του Αγιαξ. Ο Νίκολας Ταλιαφίκο είναι τιμωρημένος κι έτσι δεν ακολούθησε τον «Αίαντα» ενόψει του αυριανού (19:55) αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η ημέρα του 5ου ομίλου. Ο Αργεντινός αριστερός φούλμπακ που είχε σκοράρει δύο φορές στο 3-0 του αντίστοιχου ματς στο Αμστερνταμ, είναι ένα από τα δύο βασικά στελέχη του Αγιαξ που θα απουσιάσουν μαζί με τον Μαροκινό Ακίμ Ζίγεκ που είναι τραυματίας.

Ο προπονητής Ερικ τεν Χαγκ πήρε στην αποστολή 20 παίκτες, που είναι οι εξής: Αντρέ Ονάνα, Κώστας Λάμπρου, Ντόμινικ Κοτάρσκι, Ράσμους Κρίστενσεν, Ματάις Ντε Λιχτ, Μαξ Βέμπερ, Νουσάιρ Μαζράουι, Ντάλεϊ Μπλιντ, Περ Σουρς, Ντόνι Βαν Ντε Μπέικ, Ντούσαν Τάντιτς, Ζακάρια Λαμπιάντ, Λάσε Σένε, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ντάβιντ Νέρες, Κλαας Γιαν Χούντελααρ, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, Βάτσλαβ Τσέρνι, Ντάνι Ντε Βιτ, Μίτσελ Μπάκερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 20, οι επτά προέρχονται από τις διάσημες ακαδημίες του Αγιαξ: Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Φρ.Ντε Γιονκ, Φαν Ντε Μπέικ, Ντε Βιτ, Τσέρνι, Μπάκερ.

Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ μετά από την ήττα: Σοβαρή κρίση στο εσωτερικό του συλλόγου

26/11/2018 11:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: