Έρευνα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για την απειλή με όπλο σε φωτορεπόρτερ, από διαδηλωτή στην Θεσσαλονίκη

File Photo: Διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια έντασης που σημειώθηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία,ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Έρευνα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας σχετικά με απειλή όπλου από διαδηλωτή κατά φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού -Μακεδονικού Πρακτορείου, στα επεισόδια που ακολούθησαν την συγκέντρωση για την Μακεδονία στην θεσσαλονίκη.

«Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν τη σοβαρότατη καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας σχετικά με την ένοπλη απειλή διαδηλωτή εναντίον λειτουργών της ενημέρωσης, στο συλλαλητήριο του Σαββάτου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, και να προβούν στις δέουσες ενέργειες. Το ακροδεξιό μίσος και η φασιστική βία πρέπει να έχουν τη δέουσα απάντηση από τη δημοκρατική Πολιτεία» αναφέρει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι ακροδεξιές ομάδες που επιχείρησαν και σε αυτό το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη να σκορπίσουν τον τρόμο στην πόλη πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Περιμένουμε και από την αξιωματική αντιπολίτευση να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να πάρει ξεκάθαρες αποστάσεις από τη φασιστική βία και τους εκφραστές της» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
10/09/2018 16:18

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal