Επιστροφή στις νίκες αναζητά η ΑΕΚ: “Το μυαλό μας μόνο στον ΟΦΗ” λέει ο Ουζουνίδης




Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, η ΑΕΚ αναζητεί το δρόμο της επιστροφής στις επιτυχίες το Σάββατο (29/3, 20:30) εναντίον του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιδιώκει να διώξει από το μυαλό των παικτών του κάθε σκέψη που δεν αφορά το συγκεκριμένο ματς και στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA τόνισε:

«Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα και προέρχεσαι από αποτέλεσμα που δεν ήθελες, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Θα ασχοληθούμε μετά με την Μπενφίκα, είναι κάτι ξεχωριστό. Μόνο τον ΟΦΗ σκεφτόμαστε τώρα. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που έχει συγκεκριμένο στυλ, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Παλεύει τα παιχνίδια, είναι καλή ομάδα, με καλό και σοβαρό προπονητή. Έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε και να κερδίσουμε. Θα υπάρξουν αλλαγές αλλά δεν με προβληματίζει, ξέρω πως όποιος παίξει θα κάνει αυτό που πρέπει. Είναι μια ομάδα που επέστρεψε στη Super League, μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι καλά, αλλά κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο μπορεί να μεταμορφωθεί. Όλα τα ματς είναι δυσκολα όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελέσματικοί, σε σχέση με τις φάσεις που δημιουργούμε δεν πετυχαίνουμε τα ανάλογα γκολ. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο».

Επίσης, ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους παίκτες του: «Περιμένα να έχουμε περισσότερα γκολ, αν και έχουμε και 4 δοκάρια. Βγάζουμε πράγματα δημιουργικά, κάνουμε καλές επιθέσεις. Η ποιότητα των παικτών μας είναι καλή, θέλω να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο, να τελειώνουμε τις φάσεις. Έχουμε παίκτες που έχουν καλό σουτ. Δεν με προβληματίζει, θα έρθουν τα γκολ. Έχουμε δει αρκετά πράγματα, αλλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ο προπονητής δεν επηρεάζεται από το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού και να είμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς. Στην Τούμπα μας πλήγωσε περισσότερο το δεύτερο γκολ, γιατι ήταν λάθος τακτικής, το πρώτο ήταν ατομικό. Στο δεύτερο γκολ θα μπορούσε η φάση να τελειώσει στο κέντρο του γηπέδου».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δύσκολα θα προλάβει ο Άλεφ το ματς του Σαββάτου: «Είναι δύσκολο. Θα δούμε αν μπορέσει να προπονηθεί σήμερα, το σημαντικό είναι να δούμε αν θα μπορούμε να τον έχουμε μαζί μας στο ματς της Τρίτης (σ.σ. με τη Μπενφίκα)».

27/09/2018 18:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: