Στις 3 Σεπτεμβρίου θα είμαστε κανονικά στις θέσεις μας λένε οι εκπαιδευτικές οργανώσεις




Κανονικά θα βρίσκονται στα σχολεία τους στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, οι εκπαιδευτικοί, όπως εξέφρασαν στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, οι Οργανώσεις τοποθετήθηκαν εκτενέστερα και αναλυτικότερα για όλα όσα προκύπτουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδεία και μετά την ομόφωνη απόρριψη της πρότασης της Κυβέρνησης.

Στη διάσκεψη αναφέρθηκαν, επίσης, όλες οι λεπτομέρειες της πορείας διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ προς το Προεδρικό Μέγαρο.

Στο μεταξύ, στις 9 αύριο το πρωί η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων συνεδριάζει εκτάκτως, ούτως ώστε να ενημερωθεί σχετικά με την κρίση στη Δημόσια Εκπαίδευση, τα εργασιακά προβλήματα που δημιουργούνται και το σεβασμό στην τήρηση των θεσμοθετημένων διαδικασιών.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν να παραστούν για το πιο πάνω θέμα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ.

Πηγή: philenews

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: