Κρητικός φιλικός αγώνα ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» στις 9 Σεπτεμβρίου




Τον Πλατανιά, θα υποδεχτεί σε φιλική αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ, στις 9 Σεπτεμβρίου. Η διεξαγωγή αγώνων των εθνικών ομάδων για το Nations League, έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή της Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Παπαδόπουλος, αναζητούσε αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι παίκτες του εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα των Χανίων αποδείχτηκε ενδεδειγμένη λύση, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει μακριά από την Κρήτη. Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις της με έναν δυνατό αντίπαλο, καθώς βρίσκεται εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά θα δώσει ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ στις 9 Σεπτεμβρίου στις 6.30, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ, λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Το φιλικό οριστικοποιήθηκε την Τρίτη (28/8) μετά από επικοινωνία των δυο ομάδων.»

28/08/2018
16:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: