Απίστευτο θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια που σώθηκαν από τη φωτιά αλλά δεν τα βρίσκει κανείς




Συγκλονίζει η ιστορία των δύο μικρών κοριτσιών που σύμφωνα με τους γονείς τους σώθηκαν από την πυρκαγιά στο Μάτι, αλλά τα ίχνη τους χάθηκαν αμέσως μετά την αποβίβασή τους στη Ραφήνα

Οι γονείς των δύο παιδιών που παραθέριζαν μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους άρχισαν να τα αναζητούν μετά το ξέσπασμα της φωτιάς. Ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το παραμικρό ίχνος και άρχισαν να απευθύνονται στις αρχές, ενώ μέσα στην απελπισία τους πήγαν και στο νεκροτομείο όπου έδωσαν δείγμα DNA.

Μη χάνοντας την ελπίδα τους και συνεχίζοντας την προσπάθεια εντοπισμού τόσο των παιδιών όσο και των γονιών τους, το ζευγάρι τυχαία είδε στα δελτία ειδήσεων τα δύο του παιδιά να αποβιβάζονται τη βραδιά της φωτιάς από ένα αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας.

Από εκείνη τη στιγμή όμως τα ίχνη των δύο κοριτσιών έχουν χαθεί κορυφώνοντας την αγωνία. Είναι πολλές οι μαρτυρίες ότι εθεάθησαν στο κέντρο της Ραφήνας ωστόσο καμία από αυτές δεν ήταν πιο συγκεκριμένη ώστε η αστυνομία ή οι γονείς να φτάσουν στα δύο κορίτσια.

Οι γονείς και οι Αρχές κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να δώσει σαφείς πληροφορίες για το που βρίσκονται τα δύο κορίτσια να επικοινωνήσει είτε με την ΕΛΑΣ, είτε με το 199 της Πυροσβεστικής.

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του παππού των δύο παιδιών χωρίς να έχει καεί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: