Οπαδός του Σώρρα προτρέπει τα μέλη να εκτελέσουν τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς




Από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με τον κατά φαντασία …τρισεκατομμυριούχο Αρτέμη Σώρρα και πριν ακόμη αποκτήσει η οργάνωσή του εμφανή παραθρησκευτικό χαρακτήρα, μαζί με τις αποκαλύψεις για την ανύπαρκτη περιουσία σε δήθεν ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, άρχισαν και οι απειλές κατά οποιουδήποτε δεν «κατάπινε» αμάσητο το παραμύθι.

Το καλοκαίρι του 2014, το δεξί χέρι του αρχηγού της οργάνωσης, κάλεσε τους οπαδούς να με εντοπίσουν, να με περιορίσουν για να με «περιποιηθεί» ο ίδιος με τον ηγέτη του. Μαζί, ο αρχηγός του δημοσίευσε ένα κάλεσμα προς τα μέλη, με την εντολή να τελειώνουν με τα «μιάσματα», χαρακτηρισμός που φύλαγε για εμένα και μερικούς άλλους. Στην τηλεφωνική μου συνομιλία με τον κατά δήλωσή επίδοξο εκτελεστή μου, ο άνθρωπος αυτός μου δήλωνε πως πρέπει να πεθάνω, γιατί φέρνω εμπόδια στα τρισεκατομμύρια των Ελλήνων, τα οποία θα «κατέβουν» από τον αρχηγό του, όταν αποκτήσει την εξουσία.

Τελικά, αυτός ο άνθρωπος, ακόμη και απολογούμενος για το φόνο της αδικοχαμένης Θώμης Κουμπούρα, συνέχισε να κηρύττει μέσα στη δικαστική αίθουσα, ενώπιον δικαστή, ενόρκων και ακροατηρίου, τις διδαχές Σώρρα, περί αμύθητων πλούτων που τηρούνται σε «μαύρα βιβλία», περί του κληρονομικού δικαιώματός μας σε αυτά τα τετράκις εκατομμύρια, μαζί με άλλες παρόμοιες μπούρδες. Είναι οι ίδιες σαχλαμάρες που διαδίδουν τα μέλη της ηγετικής ομάδας μιας – φερόμενης από την Εισαγγελία ως – Εγκληματικής Οργάνωσης, που απλά προσπαθεί να εδραιωθεί και να αποκτήσει οικονομική και πολιτική εξουσία.

Ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Σώρρα, στον οποίο έχω αναφερθεί στο παρελθόν, είναι ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος, που διαμένει στο Μοντρεάλ και πηγαινοέρχεται ανάμεσα στον Καναδά και την Ελλάδα. Σε αυτό το «λουλούδι», που ακολουθεί την τακτική ακατάσχετων ύβρεων και απειλών, αφιέρωσα μέρος ενός προηγούμενου άρθρου μου με τίτλο «Νέες απειλές και μηνύσεις κατά δημοσιογράφων από οπαδούς του μεγαλοαπατεώνα Σώρρα!».

Ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος, έκανε το «μεταπτυχιακό» του, πριν μπει στην οργάνωση Σώρρα και αποφασίσει να ανοίξει γραφείο «Ελλήνων Συνέλευσις» στο Μοντρεάλ του Καναδά. Καταδικάστηκε για τη παραβίαση του νόμου περί μετανάστευσης, αφού πωλούσε παράνομη είσοδο στις ΗΠΑ, μέσω της χορήγησης παράτυπης άδειας εισόδου (VISA). Η επίσημη πολυετής, καταδίκη που οδήγησε τον Ευάγγελο Κωνσταντακάκο στις ομοσπονδιακές φυλακές των ΗΠΑ και στην μετέπειτα τριετή επιτήρησή του από Ψυχιάτρους, βρίσκεται στον επίσημο δικτυακό τόπο του U.S. Government Publishing Office, διαθέσιμη στο κοινό https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315

Εικόνα 1. Εκδήλωση του γραφείο Σώρρα στο Μοντρεάλ.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λοιπόν, πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να ανοίξει το δικό του γραφείο Σώρρα, όπως άλλωστε έχουν κάνει και πολλοί άλλοι, που στρατολογούν μέλη για την παραθρησκευτική οργάνωση και υπόσχονται να πληρώσουν τα χρέη των πολιτών με… την εξώδικη δήλωση Σώρρα. Ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος μάλιστα, ήρθε στην Ελλάδα από τον Καναδά, για να οργανώσει τους πιστούς πριν από τη δίκη του Σώρρα στην υπόθεση υπεξαίρεσης περιουσιακού στοιχείου του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα.

Τελικά ο Σώρρας και η σύζυγός του «έπεσαν στα μαλακά», αφού με «μαγικό τρόπο» βρήκαν και πλήρωσαν το χρέος τους προς τον κ. Λεπίδα, ενώ η σύζυγός Σώρρα επέστρεψε στο σπίτι της, μετά την τριετή ποινή που της επιβλήθηκε, βρίσκοντας τα χρήματα για να πληρώσει την ποινή της. Τουλάχιστον οικονομικά αν το δούμε το θέμα, είναι σαφές ότι ο «τριοσεκατομμυριούχος» επενδυτής είναι στα καλύτερα του, αφού με κάποιο τρόπο μπορεί και συγκεντρώνει ανενόχλητος υψηλά ποσά.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του λοιπόν προς τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος τους κάλεσε να «κάψουν ζωντανούς», να «μαχαιρώσουν», να «λιντσάρουν» και να «δολοφονήσουν», «χωρίς συναισθηματισμούς μπαμ και κάτω» τους πολιτικούς και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η προτροπή του για τον Πρωθυπουργό της χώρας προς τα μέλη είναι «κόψτε του τα, και βάλτε τα στο στόμα του και πνίξτε τον», «μόνο αυτό του αρμόζει, να ξεφύγει μόνο έτσι μπορεί, μόνο με τον θάνατο. Θάνατος. Θάνατος!».

Για τους πολιτικούς βέβαια, η ίδια μοίρα θα έπρεπε να τους ακολουθήσει, σύμφωνα με τον Κωσνταντακάκο. «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει οικογενειακό μέλος ζωντανό, κανένας από αυτούς, θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί όλοι». «Έπρεπε να έχουν οργανωθεί ομάδες κρούσης, αντίποινα, θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει vigilantes και να μην έχουν αφήσει άνθρωπο από αυτούς. Για να έχουν πάρει το μήνυμα. Για να έχουν κόψει μερικών. Για να τους είχαν πνίξει με τα ίδια τους τα όργανα».

Σε μια ενδιαφέρουσα αποστροφή του λόγου του ο ίδιος άνθρωπος συνεχίζει και λέει «που είναι όλοι αυτοί που φωνάζουνε και λένε ότι έχουν και εκπαιδεύουν στα βουνά και κάνουνε». Όμως για τους δημοσιογράφους έχει να πει τα καλύτερα: «Αυτήν εκεί στον Alpha όποια είναι, αν την είχα μπροστά μου θα την είχα σκίσει, θα την είχα γδάρει, θα την είχα σφάξει στο γόνατα όπως τη γίδα»…

https://www.youtube.com/watch?v=ZdKfmO80L2E

Βίντεο. Απειλές μέλους της οργάνωσης Σώρρα κατά της ζωής Ελλήνων πολιτικών

Η προτροπή του Κωνσταντακάκου στους ακροατές του, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι υποστηρικτές του Σώρρα, είναι σαφέστατη. «Οργανωθείτε, υποστηρίξτε αυτούς που μπορούν να έχουν τη ψυχή, δώστε τους ότι βοήθεια μπορείτε και χρειάζονται, να οργανωθούν και να βγούνε στους δρόμους και να καθαρίσουν όσους περισσότερους από αυτούς μπορούνε, εδώ και τώρα. Είναι ο μόνος τρόπος απάντησης σε μια επίθεση κατά της ακεραιότητας της πατρίδας μας. Είναι καθήκον μας. Είναι υποχρέωσή μας. Είναι ιερός σκοπός να κάνουμε όλα αυτά για να σώσουμε την πατρίδα μας».

Κλείνοντας βέβαια την ομιλία του ο εν λόγω οπαδός, δεν ξεχνάει να θυμίσει τι θα πάθουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί όταν η οργάνωση Σώρρα πάρει την εξουσία. Και για όσους δεν κατάλαβαν στα ελληνικά, υπάρχει και η αγγλική προτροπή «gorilla war, give it to them, kill everyone of them. Vanish them from the face of the earth».

Η βασική ευθύνη όμως δεν είναι του Ευάγγελου Κωνσταντακάκου. Δυστυχώς η ευθύνη ανήκει στις διωκτικές αρχές της χώρας, που βλέπουν εδώ και πέντε χρόνια να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους το θέατρο του παραλόγου, απο φανατικούς που φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν, απροκάλυπτα και χωρίς την παραμικρή ενόχληση, πλαστά έγγραφα για να εξαπατήσουν το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις εφορίες.

Κυρίως όμως εξαπατούν απλούς πολίτες στους οποίους τάζουν «λαγούς με πετραχήλια» , πείθοντάς τους ότι δεν χρειάζεται να πληρώσουν τις εισφορές τους, αφού θα τις πληρώσει ο Σώρρας. Αυτοί αρκεί να πληρώσουν μια απλή συνδρομή στα κατά τόπους γραφεία και να αγοράσουν την ειδική εξώδικη δήλωση. Και έτσι, οι  φτάνουν στον πραγματικό κίνδυνο να κοντεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους. Παράλληλα, απλοί υπάλληλοι και συνήθως διευθυντές των υπηρεσιών του κράτους, χάνουν τον ύπνο τους από τις δεκάδες μηνύσεις που υποβάλλονται εναντίον τους για αυτές τις αθλιότητες, με σκοπό τα μέλη της οργάνωσης να κάνουν στη συνέχεια επίδειξη δύναμης στα μελλοντικά θύματα και να τα πείσουν για την αλήθεια των απατηλών ισχυρισμών τους.

Όταν λοιπόν ένας από αυτούς που προωθούν την απάτη, ο φερόμενος από μάρτυρες ως «αρχιερέας» της οργάνωσης, είναι παράλληλα εν ενεργεία αστυνομικός και έχει γεμίσει ένα γραφείο με πλαστά έγγραφα, με τα οποία εξαπατά τους πολίτες, κατανοείτε την έκταση της ανικανότητας των αρχών. Ο ίδιος αστυνομικός μάλιστα χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για να πείσει τους ανύποπτους πολίτες, ισχυριζόμενος ότι αν έκανε κάτι παράνομο, θα είχε ενδιαφερθεί τουλάχιστον ο εισαγγελέας!

Εικόνα. Γραφείο του Σώρρα με Πρόεδρο εν ενεργεία αστυνομικό και στη βιτρίνα πλαστά έγγραφα και υποσχέσεις για σίγουρο ξεχρέωμα. Οι πλαστές υπογραφές Ελλήνων πολιτικών σε πρώτο φόντο.

Κλείνοντας, απλά να θυμίσω ότι αυτές τις ηλιθιότητες για τα τρισεκατομμύρια, μαζί με τις προτροπές για βία και την εκτέλεση όποιου διαφωνεί με τα «τρισεκατομμύρια των ονείρων μας» είχε υιοθετήσει ο κατά ομολογία του δολοφόνος της άτυχης Θώμη Κουμπούρα, ο Χρήστης Μπαλαντίνας. Ήταν σίγουρος και αυτός ότι ήταν ένας από τους 62 κατόχους της ειδικής άδειας πρόσβασης στους θησαυρούς των καταπιστευμάτων.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, για να απογειώσει το «κίνημα», ο Αρτέμης Σώρρας ετοιμάζει ειδικό χρεόγραφο – ομόλογο, βασισμένο στις απάτες αυτές, το οποίο θα κόψει σε κομμάτια και θα το μοιράσει σε όλους τους υποψήφιους ψηφοφόρους πριν τις επόμενες εκλογές. Ουσιαστικά, κάθε ψηφοφόρος θα παίρνει μερικά χιλιάρικα σε «επιταγή» με την υπογραφή Σώρρα και… σίγουρη πληρωμή από τα ομόλογα του Stephen Louis Wozny και τα καταπιστεύματα, που έθαψε ο στρατηγός Γιαμασίτα στα υπόγεια των Φιλιππίνων…

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω πραγματικά να μην έχουμε επόμενα θύματα από ανθρώπους που θα πιστέψουν και αυτοί, όπως ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ότι οι επιταγές τους δεν εξαργυρώνονται, γιατί κάποιοι «εχθροί του ελληνισμού» αρνούνται να επιτρέψουν το «κατέβασμα» των θησαυρών. Αν μάλιστα σήμερα κάποιοι υπόσχονται θάνατο με απλές υποσχέσεις του Σώρρα, φανταστείτε τι θα γίνει όταν αυτές θα είναι έγγραφες και ενυπόγραφες!

Εικόνα 3. Οι πλαστές υπογραφές Ελλήνων πολιτικών χρησιμοποιούνται από τα μέλη της οργάνωσης, ανάμεσα στ οποία και εν ενεργεία αστυνομικός για να εξαπατηθούν απλοί πολίτες.

Ο Σώρρας συνεχίζει να χτίζει τον προσωπικό του στρατό, με προφανείς κινδύνους για το κοινωνικό σύνολο, και καλά κάνει. Ωστόσο, πλέον το αίμα των θυμάτων θα είναι στα χέρια όσων εισαγγελικών λειτουργών αποφεύγουν να τελειώσουν αυτή την ιστορία, προσποιούμενοι ότι δεν κοιτούν τα γραφεία με τα πλαστά έγγραφα, τις υποσχέσεις και την εξαπάτηση των πολιτών! Τα “κέντρα εξαπάτησης πολιτών” εχουν γεμίσει κάθε γωνιά της χώρας , οργανωμένα και παράλληλα χωρίς την παραμικρή ενόχληση από την πολιτεία, ενώ όσοι κερδίζουν κοροϊδεύοντας τους απλούς πολίτες φανατζίονται ολοένα και περισσότερο.

Και καλά τα παραμύθια του κάθε απατεώνα. Η Θώμη όμως δεν γυρίζει πίσω και κανείς δεν πρόκειται να απαλύνει τον πόνο της χαροκαμένης μητέρα της.

Στα χέρια της Αστυνομίας ο Αρτέμης Σώρρας: Συνελήφθη σε σπίτι στα νότια προάστια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: