Νέες απειλές και μηνύσεις κατά δημοσιογράφων από οπαδούς του μεγαλοαπατεώνα Σώρρα!




Του Ελευθέριου Ρήνου

Βασική αρχή της αμερικανικής ανωτάτης «απατεωνικής» είναι το δόγμα ότι στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους θα βρεις και έναν χαζό να σε πιστέψει, ότι παραμύθι κι αν του πουλάς. Αυτό το δόγμα αποδεικνύει καθημερινά ο Αρτέμης Σώρρας με την κουστωδία του, συνδυάζοντας ανθρώπινο δυναμικό που θα ζήλευε κάθε κομπίνα.

Από μέντιουμ και αυτοπροσδιοριζόμενους θεραπευτές κάθε είδους, έως πρώην ειδικούς σε πυραμίδες και καταδικασμένους απατεώνες αποτελούν τα βαρέα στελέχη της οργάνωσης Σώρρα. Στο ενδιάμεσο βρισκεται παγιδευμένη μια μάζα ανθρώπων, που έχουν πειστεί ότι ο άφραγκος φτωχοδιάβολος Αρτέμης Σώρρας από το Θεριανόκαμπο Πατρών είναι ο απεσταλμένος του Απόλλωνα και εκτός από πολέμαρχος σε αυτή τη ζωή είναι και αυτός που θα ελέγχει τις ψυχές τους στην επόμενη!

Ένας από τους φίλους δημοσιογράφους που γνώρισα μέσα από αυτή την ιστορία, με προειδοποίησε το 2014 πως το «θηρίο» όταν πληγώνεται γίνεται πιο επικίνδυνο. Οι αποκαλύψεις μου «πλήγωσαν» το θηρίο του ρατσισμού, του φασισμού και της παράνοιας σε σημαντικό βαθμό, με συνέπεια τουλάχιστον κάποιοι να γλιτώσουν από τα γρανάζια της εγκληματικής οργάνωσης. Από την άλλη όμως, οι φανατικοί υποστηρικτές της οργάνωσης, αυτοί που το προσωπικό συμφέρον τους επιτρέπει να κλείνουν τα μάτια στη λογική, με έχουν ανακηρύξει «προδότη» και επιθυμούν διακαώς να με «βάλουν στη θέση μου»…

Πέρασαν μόλις τρία χρόνια από την προηγούμενη φορά που ένας άλλος οπαδός του Σώρρα με ανακήρυξε «προδότη» και με τις ευχές της ηγεσίας της οργάνωσης ζήτησε τον εντοπισμό και την εκτέλεσή μου. Ο ίδιος άνθρωπος δύο χρόνια αργότερα κατακρεούργησε το σώμα της άμοιρης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, για λόγους που ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο δολοφόνος όμως κρατάει ένα κομμάτι χαρτί, με το οποίο ο Αρτέμης Σώρρας του έχει υποσχεθεί εγγράφως πως θα του δώσει πρόσβαση στα μυθικά πλούτη των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων» του στρατηγού Γιαμασίτα. Μιλάμε για μερικές εκατοντάδες τρισεκατομμύρια μόνο το μερίδιο του…

Ο φερόμενος ως δολοφόνος, που κρατείται στον Κορυδαλλό μέχρι να δικαστεί, έχει την πεποίθηση πως ο αρχηγός του θα τον απελευθερώσει μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση του «Έθνους των Ελλήνων», δηλαδή της κρατικής οντότητας που επιθυμούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί του Σώρρα, αφού διαλύσουν την Ελληνική Δημοκρατία.

Ότι ο Σώρρας είναι φυγόποινος και τον ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία είναι πασίγνωστο. Ακόμη όμως και από το κρησφύγετο του, προβαίνει σε σχεδόν καθημερινές φωνητικές ανακοινώσεις, που αναρτώνται από τα μέλη της οργάνωσης στο Youtube, χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσουν οι αρχές . Παράλληλα, τα μέλη αρχίζουν να οργανώνονται και υποβάλουν μηνύσεις και αγωγές κατά δημοσιογράφων, εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τις αποκαλύψεις και να βγάλουν και ένα σχετικό κέρδος, αφού έχουν λάβει υποσχέσεις για ποσά αποζημίωσης κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ!

Παράδειγμα τέτοιας στρατηγικής αποτελεί και η μήνυση που υπέβαλαν εκπρόσωποι μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΕΣΥ στην Κρήτη κατά τοπικών μέσων ενημέρωσης, για τη δυσμενή τύχη της οποίας πλέον κατηγορούν τη δικηγόρο που τους γέμισε υποσχέσεις.

Minisi001

Minisi002

Εικόνα. Η τραγελαφική κατάθεση οπαδών του Σώρρα κατά μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Κρήτη, για τα “λεφτά” του Αρτέμη, που τα έχει εγκρίνει… το δικαστήριο της Χάγης και οι τριακόσιοι γαλαζοαίματοι…

Ένας από τους πλέον αδίστακτους οργανωτές του Σώρρα βρίσκεται στο Μοντρεάλ του Καναδά και αυτή την περίοδο παρουσιάζεται ως Ευάγγελος Κωνσταντακάκος. Ο Ευάγγελος ή Evan ή Aggelos ή Evangelos ή Evaggelos ή Evan Kay ή Angelo είναι από τους νέους κήρυκες του «αγώνα» των πιστών του Σώρρα και με το ρόλο αυτό υβρίζει και απειλεί οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη.

Η στρατηγική του είναι πολύ απλή. Οποτεδήποτε κάποιος του υποβάλει κάποια ερώτηση ή αποκαλύψει στοιχεία στην πολυπληθή σελίδα που διατηρεί στο Facebook τον διαγράφει και στη συνέχεια τον υβρίζει χυδαία. Στη συνέχεια για να πείσει τους ευκολόπιστους ότι παλεύει για τα δίκαια των αιτημάτων του Σώρρα, τους κοροϊδεύει κανονικότατα, διαβάζοντας άσχετα κείμενα στα αγγλικά, τα οποία βαπτίζει «συμβόλαια» του αμερικανικού δημοσίου.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως δεν είναι ένα τυχαίο θύμα του Σώρρα. Πρόκειται για έναν καριερίστα του είδους, που η τεχνική και η εξυπνάδα του συναγωνίζεται αυτή του Σώρρα και θεωρώ πως στόχος του είναι να εκθρονίσει τον πατρινό κατά φαντασία τριλλιόνη (από το trillions). Ο Κωνσταντακάκος σε μικρή ηλικία βρέθηκε στον Καναδά, που έγινε η νέα του πατρίδα όταν έφυγε από την Ελλάδα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, στην οποία «άνθισε» και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες απασχόλησαν την αρμόδια Εισαγγελία.

Η ιδέα του ήταν ιδιαίτερα έξυπνη και απλή, τουλάχιστον σύμφωνα με τα επίσημα δικόγραφα της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ο Κωνσταντακάκος διατηρούσε μέχρι την Ολυμπιάδα της Αθήνας μια εταιρεία για τη διευκόλυνση της απόκτησης βίζας για ταξίδια στις ΗΠΑ, με την επωνυμία Immigration Solutions, Inc και έδρα στη διεύθυνση 31-19 30th Avenue 2F Astoria, New York, 11102. Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 1996 και σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα διαλύθηκε από τις αρχές το 2003.

Η δραστηριότητα του Κωνσταντακάκου περιελάμβανε τη διευκόλυνση απόκτησης ειδικής βίζας για Έλληνες καλλιτέχνες που περιόδευαν στις ΗΠΑ. Όμως, μαζί με τον τραγουδιστή και τους λιγοστούς μουσικούς, η εταιρεία του περνούσε και μια σειρά από παράνομους μετανάστες, τους οποίους βάφτιζε οργανοπαίκτες και τεχνικούς των συναυλιών! Κάποια στιγμή ωστόσο η τύχη του τελείωσε και μπήκε στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών.

USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315-11

USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315-12

USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315-13

USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315-14

Η επίσημη καταδίκη που οδήγησε τον Ευάγγελο Κωνσταντακάκο στις ομοσπονδιακές φυλακές των ΗΠΑ και μετά την αποφυλάκισή του στην τριετή επιτήρησή του από Ψυχιάτρους, όπως υπάρχει διαθέσιμη στον επίσημο δικτυακό τόπο του U.S. Government Publishing Office https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315

 

Το 2003 ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος συνελήφθη από τις αρχές και ορίστηκε εγγύηση 750 χιλιάδων δολαρίων, που καταβλήθηκε από συγγενείς του, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να βάλουν υποθήκη τα ακίνητά τους. Ωστόσο, η παράνομη δράση του συνεχίστηκε και μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του, με συνέχεια οι ίδιοι οι συγγενείς του να άρουν την εγγύηση, με τον κίνδυνο να χάσουν την περιουσία τους!

Ο Δικαστής που τον καταδίκασε και η Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν αμετανόητος και παθολογικής ψεύτης, όπως τον χαρακτήρισαν στα πρακτικά τους. Ακόμη και μετά την καταδίκη του και στους 65 μήνες που πέρασε σε ομοσπονδιακές φυλακές υψηλής ασφαλείας, με τον αριθμό φυλακισμένου 67580-053, συνέχισε τις απάτες και την προσπάθεια του να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της φυλακής από την οποία «αποφοίτησε» βρήκαν πάνω του 30 χάπια τα οποία θα έπρεπε να είχε λάβει για την αντιμετώπιση μιας πάθησης, ωστόσο τα έκρυβε, ώστε να αρρωστήσει και να αποφυλακιστεί νωρίτερα.

Μέσα από τη φυλακή ξεκίνησε η ενασχόλησή του με θεωρίες συνωμοσίας και τέθηκαν οι βάσεις για την ασυγκράτητη δικομανία του. Ξεκίνησε με τον Frederic Block, τον δικαστή που τον καταδίκασε και επιβεβαίωσε την καταδίκη του, οδηγώντας τον στη φυλακή. Τα γράμματα του με τα οποία απειλούσε τον δικαστή, ο οποίος σύμφωνα με τη λογική του τον εξόντωσε, είναι ακόμη διαθέσιμα όπως υποβλήθηκαν από τον ίδιο το δικαστή στα πρακτικά της υπόθεσης.

https://www.youtube.com/watch?v=R0FL3QE9vFo

Από τις ομοσπονδιακές φυλακές των ΗΠΑ στην αγκαλία της οργάνωσης Σώρρα, ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος εδρεύει μετά την αποφυλάκισή του στο Μοντρεάλ, εξασκώντας την “γαλλική”!

Μέσα από τη φυλακή και για να εξηγήσει το έγκλημα που τον οδήγησε σε αυτήν, ο Κωνσταντακάκος δημιούργησε τον προσωπικό του μύθο, σύμφωνα με τον οποίο ο ίδιος δεν φταίει σε τίποτα, αλλά δήθεν τον ενέπλεξε ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Nicholas Burns. Μάλιστα, στο μυαλό του είναι τόση η μανία του κατά του πρώην πρέσβη, που έχει πείσει τον εαυτό του ότι η αποχώρηση Burns από την Ελλάδα οφείλεται στις καταγγελίες που έκανε ο ίδιος από τη φυλακή προς τον τότε αμερικανό πρόεδρο!

Το αποτέλεσμα της «δράσης» του Κωνσταντακάκου και των διαρκών προβλημάτων που δημιουργούσε με τα ψεύδη και τη συνωμοσιολογία του ήταν να διαταχθεί μετά την αποφυλάκισή του η τριετής παρακολούθησή του σε ψυχιατρικό κατάστημα, ώστε να βοηθηθεί και να ενταχθεί στην κοινωνία. Ωστόσο, ο άμοιρος αυτός άνθρωπος έγινε «λαγός» και μόλις βγήκε από τη φυλακή στις ΗΠΑ, αναχώρησε για τον Καναδά, όπου άρχισε να τσακώνεται με τους υπόλοιπους ομογενείς και να καταθέτει μηνύσεις για «ψύλλου πήδημα».

EpistoliBlock

Η αρχή της απειλητικής επιστολής του Κωνσταντακάκου προς το δικαστή που τον καταδίκασε σε φυλάκιση.

Ήταν τόσο έντονη η δικομανία που τον διακατείχε που οι αρχές του Καναδά τον ανακήρυξαν «Vexatious Litigant», αναγνωρίζοντας της επιπολαιότητα των καταγγελιών του, που γίνονταν απλά για να παρενοχλεί όποιον δεν του έκανε τα χατίρια. Κοινώς, πρόκειται για δικομανή με περγαμηνές…

Παράδειγμα αποτελεί το χρέος του προς τον ατυχή νοικοκύρη που του νοίκιασε την κατοικία του και τόλμησε να του ζητήσει να αποχωρήσει, γιατί δεν πλήρωνε ενοίκιο για 9 μήνες και επιπλέον χρωστούσε  950 δολάρια για το ηλεκτρικό ρεύμα. Ο Κωνσταντακάκος αντί να αποχωρήσει, όπως επιτάσσει η κοινή λογική, έφτασε στο σημείο να ζητάει στο δικαστήριο από τον ιδιοκτήτη 15.000 δολάρια για ηθική βλάβη, 2.000 για εκφοβισμό, 2.000 για παράνομη είσοδο, 2.000 για παραβίαση της ιδιωτικότητας του, 2.000 για την απώλεια του ρεύματος που δεν πλήρωνε, 1.000 δολάρια για παραβίαση των δικαιωμάτων του και 3.500 επειδή «έχασε τη βολή» του. Τελικά ο Δικαστής του «έραψε ένα κουστούμι» πάνω από 10.000 δολάρια, διατάσσοντας τον να πληρώσει τον ιδιοκτήτη, που ακόμη τα περιμένει

Επειδή λοιπόν τα δικαστήρια στον Καναδά δεν δέχονται πλέον τις καταγγελίες του, ο ίδιος άνθρωπος για να εκδικηθεί όσους αντιδρούν στις ύβρεις και τα κόλπα του, πλέον καταφεύγει σε αυτόφωρα, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καλώντας την αστυνομία και ζητώντας τη σύλληψη του αντιδίκου του από τις αστυνομικές αρχές, τουλάχιστον για να προκαλέσει ταλαιπωρία και στεναχώρια σε όποιον τόλμησε να τα βάλει μαζί του!

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν συστήθηκε στο ελληνικό κοινό των οπαδών του Σώρρα ως νομομαθής, δικηγόρος, γερουσιαστής στον Καναδά και φυσικά υπερ-πατριώτης που θα μας σώσει. Βέβαια, στο ενδιάμεσο θα πρέπει να κηρύξει το δίκαιο των αιτημάτων του βαθύπλουτου Σώρρα, να ιδρύσει ραδιοφωνικό σταθμό στον Καναδά για το Σώρρα, να ανοίξει γραφεία εκεί και να εγγράψει μέλη…. Με το αζημίωτο πάντα…

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος ή «Βαγγέλας» όπως τον αποκαλούν στην ομογένεια δεν είναι δικηγόρος και γερουσιαστής. Νομίζω αυτό το καταλαβαίνετε και μόνοι σας. Το ωραίο όμως είναι πως άρχισε και αυτός να απειλεί πλέον δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης, ενώ στους πύρρειους λόγους του καλεί τους ακροατές του να «κανονίσουν» όποιον έχει αντίθετη φωνή.

Στην όλη αυτή κινητοποίηση, που στόχο έχει μόνο τα ευρώ των ευκολόπιστων, ο σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές παθολογικός ψεύτης και επικίνδυνος απατεώνας, ετοίμασε μια επιστολή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την οποία παραθέτω αυτούσια.

 

ApeilesKon1

ApeilesKon2

ApeilesKon3

Εικόνα. Επιστολή του Ευάγγελου Κωνσταντακάκου, στην οποία ως νέος Wozny, απειλεί με αγωγές μόνο 5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε φορά που κάποιος τον συγχύζει…

 

Για ακόμη μια φορά λοιπόν βαπτίστηκα «πληρωμένος ψεύτης» και κλασσικά «προδότης» από ακόμη ένα «μπουμπούκι» που είδε φως και μπήκε… Η συμβουλή μου προς τα θύματα που χρηματοδοτούν τέτοιους «πατριώτες» είναι να του δώσουν την ευχή τους, τη συμπαράστασή τους, την αγάπη τους, αλλά ούτε ένα ευρώ…

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δημοσιεύει και μια σειρά από έγγραφα που αφορούν τη διαγραφή του γνωστού, αμερικανού απατεώνα Stephen Louis Wozny από το δικηγορικό σύλλογο της Washington, καλώντας τους αφελείς να βρουν σε έγγραφα πριν το 2004, το όνομα του Αρτέμη Σώρρα που ενεπλάκη με το Wozny μετά το 2009….

Επειδή όμως καμιά φορά στις απάτες, χρειάζεται και τύχη, o Ευάγγελος Κωνταντακάκος ξέχασε στις σελίδες 159 και 160 του αρχείου Wozny2 που ο ίδιος ανέβασε… την προσπάθεια του Wozny να χρεώσει ακόμη και την επιτροπή του δικηγορικού συλλόγου που τον διέγραψε μόλις 4,5 εκατομμύρια δολάρια για τη χρήση του ονόματός του…

23754777_10214500792531867_3743818537633993415_n

23795515_10214500792251860_4973795510103721701_n

Τιμολόγιο του Stephen Louis Wozny προς τον δικηγορικό σύλλογο της Washington για μόλις 4,5 εκατομμύρια δολάρια, επειδή ανέφεραν το όνομά του 8 φορές!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: