Προς όφελος των λαών η συνεργασία μας, υπογραμμίζουν Αναστασιάδης και Νετανιάχου




Η Τριμερής Συνεργασία είναι προς όφελος των Κυβερνήσεων των χωρών μας και των ίδιων των λαών μας, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, υποδεχόμενος τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου για την Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών και μιλώντας μπροστά στις κάμερες ο Πρόεδρος καλωσόρισε θερμά τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό λέγοντας “Καλωσορίσατε στο σπίτι σας”. Ανέφερε ότι οι τρεις χώρες σημείωσαν μεγάλη πρόοδο στις μεταξύ τους σχέσεις εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτό είναι προς όφελος όχι μόνο των Κυβερνήσεων αλλά και των λαών των χωρών.

Ο κ. Νετανιάχου είπε ότι νιώθει χαρά και που βρίσκεται και πάλι στην Κύπρο και ότι θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο τις διμερείς σχέσεις και την φιλία των χωρών και επίσης και για την Τριμερή Συνεργασία η οποία εξελίσσεται σε κάτι πολύ σημαντικό.

Απαντώντας στον Πρόεδρο για την αναφορά του ότι η Τριμερής είναι προς όφελος των λαών, ο κ. Νετανιάχου είπε ότι αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό των Ισραηλινών που επισκέπτονται την Κύπρο.

ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
08/05/2018 10:15

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: