Παραμένει προφυλακισμένος ο 33χρονος ύποπτος για τη διπλή δολοφονία στο Στρόβολο




Την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 33χρονου υπόπτου, ο οποίος κρατείται σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο Στρόβολο, για ακόμη οκτώ ημέρες αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο 33χρονος ύποπτος είχε συλληφθεί το βράδυ της 25ης Απριλίου, στην Αγία Νάπα και τελούσε μέχρι σήμερα υπό οκταήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο επικεφαλής των ανακρίσεων, υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου από πληροφορία που διαβιβάστηκε στην Αστυνομία το βράδυ της 18ης Απριλίου ο 33χρονος θεάθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή του φόνου και να έχει στην κατοχή του δύο αντικείμενα όμοια με αυτά που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Είχε επίσης ενημερώσει το Δικαστήριο ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγματα γενετικού υλικού dna σε δύο τεκμήρια που περισυνελέγησαν από τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ στη σκηνή βρέθηκε και ένα ζεύγος παπούτσια τα οποία ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά ότι είναι δικά του.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί ο ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου, η 21χρονη συμβία του 33χρονου και ένας 22χρονος.

ΚΥΠΕ – Έμιλη Λάμπρου
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
04/05/2018 10:39

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: