Κατά συρροή βομβιστής τρομοκρατεί το Τέξας: Επικήρυξη από το FBI μετά την νέα εκρηξη




Νέα έκρηξη σε πακέτο που είχε ταχυδρομηθεί από το Όστιν και είχε και προορισμό το Όστιν, έγινε σε σταθμό επεξεργασίας της FEDEX, στον Σαν Αντόνιο της Πολιτείας του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο περιστατικό έσπευσε το FBI, και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο μια ελαφρά τραυματισμένη γυναίκα. Η έκρηξη του πακέτου έγινε στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων της FEDEX.

Ειδικοί πράκτορες του FBI,  από το γραφείο της Υπηρεσίας στο Χιούστον του Τέξας, έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης, στην πόλη, Σέρτζ, του Τέξας. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις της FEDEX,  βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα από το Σαν Αντόνιο, πολύ κοντά στη βάση της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, Randolph.

Το πακέτο, σύμφωνα, με τους ειδικούς πράκτορες του FBI, ήταν μεσαίου μεγέθους. Μέσα στις εγκαταστάσεις τη στιγμή της έκρηξης βρίσκονταν 75 άνθρωποι.

Οι αρχές του Τέξας, αλλά και το FBI, προβληματίζονται έντονα για τις εκρήξεις πακέτων στην περιοχή. Η έκρηξη στις εγκαταστάσεις της FEDEX, είναι η 5η στη σειρά και οι αρχές αντιμετωπίσουν τα περιστατικά ως υπόθεση κατά συρροή βομβιστή. Έχει μάλιστα, ανακοινωθεί, και μεγάλη χρηματική αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του, κάτι το οποίο δεν έχει καταστεί δυνατό, μέχρι στιγμής.

 

HellasJournal.com, Reuters
20/03/2018 15:00
Αθήνα, Greece

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: