Η υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας “έλουσε” με ένα ποτήρι νερό τον Ζιρινόφσκι σε ντιμπέιτ




Με ένα ποτήρι νερό περιέλουσε σε ζωντανή μετάδοση, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού ντιμπέϊτ, η υποψήφια για τη ρωσική προεδρία, Ξένια Σαμπτσάκ, τον ηγέτη του Φιλελεύθερου Κόμματος της Ρωσίας και υποψήφιο για την ρωσική προεδρία, Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον της, με χυδαίες εκφράσεις.

Ο καυγάς άρχισε την στιγμή που στη συζήτηση παρενέβη ένας ακόμη υποψήφιος ο Σεργκέικ Μπαμπούριν. Ο Ζιρινόφσκι άρχισε να παρεμβαίνει, την ώρα που μιλούσε ο Μπαμπούριν. Η Σαμπτσάκ του ζήτησε να ηρεμήσει και ο Ζιρινόφσκι την αποκάλεσε «ηλίθια». Ωστόσο δεν περιορίστηκε σ’ αυτή την έκφραση, αλλά συνέχισε λέγοντας: «Δεν πρέπει να φέρνουν εδώ κορίτσια του δρόμου. Όλη αυτή τη βρωμιά…Το τηλεριάλιτι «Ντομ-2 είναι μια διαφθορά..» {υπονοώντας την συμμετοχή της Σαμπτσάκ στο τηλερεάλιτι Ντομ-2 (σπίτι), μια ρωσική εκδοχή του Big brother –σ.σ).

Η Σαμπτσάκ απάντησε, λέγοντας «όσοι συμμετείχαν στον Ντομ -2 συμπεριφέρονται πιο κόσμια απ’ ότι εσείς». Ωστόσο ο Ζιρινόφσκι συνέχισε να προσβάλλει την Σαμπτσάκ, ώσπου πήρε το ποτήρι το νερό που είχε μπροστά της και τον περιέλουσε, λέγοντας του: «Να συμπεριφέρεστε κόσμια. Χρησιμοποιώ λοιπόν τις δικές σας μεθόδους».  Η στιγμή στο 1:24 του βίντεο

Μετά από αυτό ο Ζιρινόφσκι χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις κατά της Σαμπτσάκ.

Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής Βλαντίμιρ Σαλαβιόφ κατά τη διάρκεια της εκπομπής , χαρακτήρισε φοβερά τα όσα συμβαίνουν και ζήτησε από την Σαμπτσάκ να μην αντιδρά στη συμπεριφορά του Ζιρινόφσκι.

28/02/2018 17:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ Ria Novosti,TASS
Μόσχα, Ρωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: