Εσωτερική δημοσκόπηση Οικολόγων για στήριξη σε Αναστασιάδη ή Μαλά: Συμπόρευση με Νικόλα




|Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, αποφασίστηκε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την τοποθέτηση του Κινήματος ενόψει του δεύτερου γύρου των Προεδρικών εκλογών”, αναφέρουν οι Οικολόγοι.

“Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών επιδιώκει να συνεχιστεί η συμπόρευση με τις Δυνάμεις της Ελπίδας, που πλαισίωσαν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου. Πιστοί στις πάγιες δημοκρατικές μας διαδικασίες, αποφασίζουμε τη διεξαγωγή εσωτερικής δημοσκόπησης, όπου τα μέλη του Κινήματος θα τοποθετηθούν μεταξύ της στήριξης στην υποψηφιότητα Ν. Αναστασιάδη, Σ. Μαλά, ή τη μη στήριξη καμίας υποψηφιότητας στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Τα μέλη του Κινήματος μπορούν να καταθέσουν γραπτώς την άποψη τους στα επαρχιακά γραφεία του Κινήματος.

Η τελική απόφαση για την τοποθέτηση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα ληφθεί στην Παγκύπρια Εκλογική Συνδιάσκεψη που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στη Δημοσιογραφική Εστία”, καταλήγουν.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 30/01/2018 15:10

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: