ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. Διαδηλωτές κρατούν πανό της ΑΔΕΔΥ που γράφει "κάτω τα χέρια από την απεργία" κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

“Το τερματίσατε”: Σε εξέλιξη η πορεία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για λιτότητα, στην πρεσβεία των ΗΠΑ το ΠΑΜΕ

Σε εξέλιξη είναι η πορεία διαμαρτυρίας προς την Βουλή της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ καταγγέλοντας τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Στις 11:00π.μ είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, με βασικό σύνθημα: “Το τερματίσατε”.

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της στο πλαίσιο της πανεθνικής δράσης που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ.

«Όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές και μνημονιακές πολιτικές, τόσο θα συνεχίζεται ο αγώνας, με κάθε μέσο και τρόπο.» καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια, στις 10:30π.μ ενώ ακολούθησε πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία. Μέλη του ΠΑΜΕ κρατούσαν δύο σημαίες της Παλαιστίνης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την αθλιότητα, συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά σε βάρος του ελληνικού λαού», δήλωσε μιλώντας στην συγκέντρωση, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μετ’ εμποδίων κινείται και το επιβατικό κοινό λόγω των στάσεων εργασίες των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Be the first to comment on "“Το τερματίσατε”: Σε εξέλιξη η πορεία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για λιτότητα, στην πρεσβεία των ΗΠΑ το ΠΑΜΕ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*