Αναξιοπιστία και προχειρότητα χαρακτηρίζουν την πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη, λέει το ΔΗΚΟ




“Την αναξιοπιστία και την προχειρότητα του συνόλου της πολιτικής Αναστασιάδη για πέντε χρόνια και ιδιαίτερα τις κενές περιεχομένου προεκλογικές του υποσχέσεις, αναδεικνύει η αντίδραση της Ένωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου για την πλήρη απραξία της κυβέρνησης στο θέμα των κουρεμένων ταμείων προνοίας”, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

“Η τακτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη για πέντε χρόνια, ήταν να προσπαθεί να κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, με στόχο να παραπλανεί το λαό, ότι η κυπριακή οικονομία είναι δήθεν «success story».

Δυστυχώς, η κατάσταση της οικονομίας είναι ιδιαίτερα ευάλωτη, όπως καταγράφεται και από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης.

Τα σοβαρά προβλήματα, όπως τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, ο ιδιωτικός δανεισμός, η ανεργία, η απουσία επενδύσεων, δεν έχουν αντιμετωπιστεί.

Η κυπριακή οικονομία απέχει τρεις βαθμίδες από την επενδυτική βαθμίδα και όχι μία, όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι κυβερνώντες.

Οι πληγέντες από το κούρεμα του 2013 δεν έχουν δικαιωθεί.

Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων της οικονομίας και της κοινωνίας.

Επιβάλλεται η Αλλαγή, που θα φέρει ο σταθερός και αξιόπιστος σχεδιασμός της πολιτικής του Νικόλα Παπαδόπουλου και των Δυνάμεων που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 29/11/2017 14:12

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: