Το πρώτο Halloween των Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ γιόρτασαν το πρώτο τους Χάλογουιν στον Λευκό Οίκο, μερικές ώρες μετά τη σύλληψη του πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ με την κατηγορία της συνωμοσίας κατά των ΗΠΑ.

Τα τέρατα έφθασαν στον Λευκό Οίκο! Και δεν ήταν οι ομάδες του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που έχουν επιφορτιστεί να ερευνήσουν τις υποψίες για συνωμοσία μεταξύ της Ρωσίας και της προεκλογικής ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά αξιολάτρευτα παιδιά μεταμφιεσμένα σε κάτι “τρομαχτικό” ειδικά για τη γιορτή αυτή τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου που περίμεναν να πάρουν καραμέλες από τα χέρια του προέδρου και της συζύγου του, γράφει το Paris Match.

Το προεδρικό ζεύγος στάθηκε στο πλατύσκαλο του Λευκού Οίκου για να χαιρετίσει τα παιδιά που σχημάτιζαν ουρά την παραμονή του Χάλογουιν, χθες βράδυ Δευτέρας. Και αν για το τελευταίο τους Χάλογουιν στον Λευκό Οίκο η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα είχαν επιλέξει σπορ ντύσιμο –τζιν παντελόνι και μαύρο πουλοβεράκι ο Μπαράκ και ζέρσεϊ φόρεμα η Μισέλ– η νυν Πρώτη Κυρία φορούσε καφέ καμπαρντίνα και ψηλοτάκουνα και ο Πρόεδρος σκούρο κοστούμι με κόκκινη γραβάτα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δεχτεί ήδη το Σαββατοκύριακο για τον εορτασμό του Χάλογουιν τα παιδιά των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο. Ήταν μια ευκαιρία για τον πρόεδρο να συνομιλήσει με τους μικρούς του επισκέπτες επικρίνοντας παράλληλα τους γονείς τους. “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν τόσο όμορφα παιδιά”, δήλωσε μη χάνοντας την ευκαιρία να σχολιάζει σκωπτικά τα μμε ακόμη και όταν δέχεται τα παιδιά των εκπροσώπων τους στον Λευκό Οίκο μέσα στο Οβάλ Γραφείο.

A.Γεωργίου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal