Τελείωσε το δράμα της οικογένειας Λεμπιδάκη: Η αστυνομία ελευθέρωσε τον επιχειρηματία




Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, μετά από επέμβαση της αστυνομίας. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία των ελληνικών αστυνομικών αρχών, που συνέλαβαν και πέντε δράστες της απαγωγής.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Απελευθερώθηκε, έπειτα από έφοδο της αστυνομίας, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος για έξι μήνες παρέμεινε όμηρος των απαγωγέων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία έκανε έφοδο σε αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κοντά στη  γέφυρα Ζουρίδας στο Ρέθυμνο όπου και εντόπισαν τον επιχειρηματία.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος, σώος, ωστόσο φανερά αδυνατισμένος. Η Αστυνομία πραγματοποίησε μέχρι στιγμής πέντε συλλήψεις.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, η αστυνομία όλο αυτό το διάστημα, αποδείχτηκε ότι ήταν ένα βήμα πιο μπροστά. Ερευνούσε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις των απαγωγέων και τελικά κατάφερε και πέτυχε το ακατόρθωτο.  Να βρει τα λημέρια των απαγωγέων και μέσα από μία άριστη αστυνομική επιχείρηση  όχι μόνο έκανε “ντου” εκεί που ήταν κρυμμένος ο επιχειρηματίας αλλά κατάφερε να τον βγάλει από εκεί σώο και αβλαβή με εμφανή ωστόσο σημάδια εξάντλησης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: