Ο Πρόεδρος οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο του Κραν Μοντανά, λέει η Αλληλεγγύη




«Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει για την αναξιοπιστία των Τούρκων και του Έιντε. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και στο θέμα της «αποκάλυψης» των πρακτικών του διαβόητου δείπνου – στην ουσία των σημειώσεων Μαυρογιάννη- επανέλαβε εαυτόν: Αναδιπλώθηκε, επιβεβαίωσε την αναξιοπιστία του ιδίου, και την επιπολαιότητα με την οποία χειρίζεται το Εθνικό θέμα».

Αυτό αναφέρει μέσω ανακοίνωσης το Κίνημα Αλληλεγγύη και τονίζει ότι: «Ο Κυπριακός λαός, οι γνήσιοι πατριώτες αυτού του τόπου, δεν «καίγονται» για τις ψευτιές του Έιντε, την αναξιοπιστία της Τουρκίας, τον τρόπο που ξεγέλασε τον Αναστασιάδη, και τις συγκρούσεις Προέδρου και ΔΗΣΥ με το ΑΚΕΛ».

«Ο Πρόεδρος οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο των υποχωρήσεων στο Κραν Μοντανά. Ένα έγγραφο, για το οποίο εκφράσαμε την αντίθεση μας πριν το καταθέσει και με το οποίο η Τουρκία δέσμευσε την πλευρά μας για όσα διαλαμβάνει, χωρίς να δώσει τίποτε» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αλληλεγγύη.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσει ο Πρόεδρος στον λαό το έγγραφο με το οποίο στην ουσία παρέδωσε το κράτος. Διότι σε αυτό το έγγραφο καταστρατηγούνται οι θεμελιώδεις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε αρχή δικαίου, το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και παραδίδεται η Κυπριακή Δημοκρατία στην Τουρκία», καταλήγει η ανακοίνωση.

27/07/2017 13:32 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: