«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο», δηλώνει η Νέα Δημοκρατία




“Το μόνο που νοιάζει τον κ. Τσίπρα είναι να μένει γαντζωμένος στην καρέκλα, υπονομεύοντας κάθε εθνική προσπάθεια και διχάζοντας τον ελληνικό λαό”, τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Προσθέτει ότι:

“Για τον πρωθυπουργό ότι σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαιώνει, δυστυχώς, με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. “Ζει σε ένα δικό του κόσμο, σε μια άλλη πραγματικότητα. Φαντάζεται ευημερία και ανάπτυξη την ώρα που η χώρα μένει καθηλωμένη και εγκλωβίζεται σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο λιτότητας για πολλά ακόμα χρόνια. Πρόσφατα, ψήφισε το τέταρτο Μνημόνιο, με πολύ σκληρά μέτρα, χωρίς να πάρει τίποτε σε αντάλλαγμα. Ούτε για το χρέος, ούτε για την ποσοτική χαλάρωση. Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα, που βιώνουν όλοι οι Έλληνες, όσο και αν ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο”, προσθέτει η Πειραιώς και καλεί τον πρωθυπουργό να είναι πιο προσεκτικός.

“Δυόμιση χρόνια τώρα η κυβέρνησή του απέδειξε ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο. Ο εθνικός στόχος για την έξοδο από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο αν συντελεστεί στον τόπο μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η οποία όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο καλύτερα για τους πολίτες και την πατρίδα μας”, καταλήγει η ΝΔ.

Η διεκδίκηση οριστικής διεξόδου από την κρίση δεν είναι πολιτικός, είναι εθνικός στόχος, λέει ο Τσίπρας

Ν. Αρμένης
03/06/2017 18:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα, Greece

Το Ποτάμι για τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί εξόδου από την κρίση

O κ. Τσίπρας ξαφνικά ανακάλυψε ότι η έξοδος από την κρίση δεν είναι πολιτικός στόχος αλλά είναι εθνικός στόχος. Μόνο που τόσα χρόνια ο ίδιος, μαζί με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του, υπηρετούν ταπεινούς πολιτικούς στόχους και τίποτε άλλο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί εξόδου από την κρίση.

«Για να γίνουν κυβέρνηση γέμισαν τον κόσμο ψέματα, ενίσχυσαν τις πιο ακραίες αντιδράσεις και πέταξαν τόνους λάσπη στους πολίτες που αντιστάθηκαν στον λαϊκισμό τους. Και όταν έγιναν κυβέρνηση έπαιξαν για μήνες το παιγνίδι της δραχμής, έκλεισαν τις τράπεζες και έσυραν τη χώρα σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα.

Όταν κατάλαβαν ότι στο σενάριο τους δεν θα ήταν οι σωτήρες της δραχμής αλλά οι κυνηγημένοι της δραχμής έκαναν στροφή 180 μοιρών και υπέγραψαν άλλο ένα μνημόνιο. «Yes στο εξωτερικό – κομματικό κράτος στο εσωτερικό» είναι η πολιτική της πρώτης φοράς αριστερά – με μπόλικη ακροδεξιά. Και τώρα μιλούν για εθνικούς στόχους! Τι ακριβώς εννοούν; Θα πρέπει να το περιγράψουν αναλυτικά στον ελληνικό λαό. Γιατί είναι σαφές ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρησιμοποιούν άλλα λεξικά από αυτά που χρησιμοποιούν οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας», αναφέρει το Ποτάμι.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: