Η μεγαλύτερη μάχη του Σταύρου: ‘Τελικά, δεν είναι όλα καλά’, έγραψε ο αρχηγός του Ποταμιού




«Τελικά δεν είναι όλα “όλα καλά”. Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω, όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν», γνωστοποιεί σε ανάρτησή του στο facebook, o επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με τη μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του.

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος και πλέον αρχηγός πολιτικού κόμματος, πάλι με δική του πρωτοβουλία για να προλάβει διαδικτυακά κουτσομπολιά όπως είπε συνεργάτιδά του, γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι θα μπει σε νοσοκομείο για εγχείρηση αφαίρεσης όγκου. Τότε, είχε χρησιμοποιήσει τη φράση «όλα θα πάνε καλά».

Ο κ. Θεοδωράκης επισημαίνει τώρα ότι επέλεξε να δημοσιοποιήσει και τα όχι ευχάριστα, όπως είπε, αποτελέσματα των εξετάσεών του επειδή «από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία» και προσθέτει ότι δεν έχει σκοπό να κάνει συζητήσεις ή να δώσει συνεντεύξεις με θέμα την υγεία του.

«Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος», σημειώνει.

Καταλήγοντας, τονίζει ότι θα παραμείνει στις επάλξεις της πολιτικής:

«Η απόφασή μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα. Καλό σας απόγευμα».

ΚΥΠΕ – Χρήστος Μιχαηλίδης – Ελλάδα, ΑΘΗΝΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: