Αναμένουμε πλήρη ενημέρωση από τον Αναστασιάδη για το δείπνο της Νέα Υόρκης, αναφέρει η Θεοχάρους




“Αναμένουμε πλήρη ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφορικά με τα όσα έγιναν στη Νέα Υόρκη”, αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους σε ανακοίνωσή της.

“Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΓ του ΟΗΕ -όπως μεταδόθηκε από δημοσιογραφικές πηγές- ουδεμία από τις δεσμεύσεις του ΠτΔ εκπληρώνεται και το Κυπριακό θα συζητηθεί ξανά στη Γενεύη, με όλα τα ζητήματα ανοιχτά και σε μια διαδικασία όπου και πάλι θα τίθενται οι τουρκικοί όροι τους οποίους είτε θα αποδεχόμαστε αμέσως, είτε η διαδικασία θα βραχυκυκλώνεται μέχρι να υποχωρήσουμε στη συνέχεια”, προσθέτει η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης.

“Όπως είχαμε προβλέψει, τόσο όσον αφορά τη συνάντηση της Νέας Υόρκης, όσο και αναφορικά με τη νέα Γενεύη, παρά τις πατριωτικές κορόνες του Προέδρου της Δημοκρατίας, διαπιστώνουμε ότι η διαδικασία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε λύση υποταγής στη Τουρκία”, συμπληρώνει η Ελένη Θεοχάρους.

“Εκτιμούμε ότι στην προστεθείσα ήδη ήττα της Νέας Υόρκης, θα ακολουθήσουν και άλλες κατά τη διάρκεια του θέρους” καταλήγει η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης.

05/06/2017 13:11 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: