Βαθιά οδύνη εκφράζουν Μητσοτάκης-Λοβέρδος για τον χαμό των τεσσάρων αξιωματικών




Τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή, που σκοτώθηκαν κατά την πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου σήμερα στο Σαραντάπορο της Θεσσαλίας, εκφράζει με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συλλυπείται τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και εύχεται ταχεία ανάρρωση στην τραυματία αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα.

Προσβλέπω στην ταχεία διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος, δηλώνει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και καταλήγει λέγοντας ότι:.

«Οι Έλληνες οφείλουμε πολλά στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αυταπάρνηση και υπερηφάνεια, με το αξιόμαχο και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής τους, υπηρετούν την ειρήνη και την ασφάλεια της πατρίδας μας».

Σε συλλυπητήρια δήλωση προέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Εκφράζω την οδύνη μου για την απώλεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα του Σαρανταπόρου», αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Τέσσερις οι νεκροί από την συντριβή ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού

19/04/2017 13:30 / ΚΥΠΕ – Χρήστος Μιχαηλίδης – Ελλάδα/ΑΘΗΝΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: