Σφοδρή επίθεση Αλληλεγγύης σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ: “Προσβάλουν, καταρρακώνουν το κύρος της ΚΔ”




«Η προσπάθεια αλλαγής της απόφασης της Βουλής για τη διδασκαλία του Ενωτικού Δημοψηφίσματος στα σχολεία μας αποτελεί έσχατη προσβολή και καταρράκωση του κύρους της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων».

Αυτό ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, και πρόσθεσε: «Εκτός από τους βουλευτές του Συναγερμού και του ΑΚΕΛ που αλληλοϋποστηρίχθηκαν και σε αυτή την πρωτοβουλία, οι υπόλοιποι βουλευτές δεν θα είναι εύκολο να παραστούν σε ένα εξευτελισμό της Κυπριακής Βουλής, η οποία άντεξε τόσα χρόνια, υπερασπίστηκε την Κυπριακή Πολιτεία, τον Πολιτισμό των Ελλήνων, και τίμησε τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για να είναι αυτοί Βουλευτές και να κατέχουν τα έδρανα της Βουλής».

«Καμιά δικαιολογία δεν μπορεί να σταθεί. Οι αντιστάσεις πλέον των συνομιλούντων είναι λιγότερο σκληρές από την αλοιφή, και βλέπουμε ότι υποχωρούν σε κάθε παράλογη απαίτηση των Τούρκων» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Σελινόπουλος.
«Αυτό που έγινε στη Βουλή ήταν ένα διαγώνισμα, ένα τεστ διαμόρφωσης μιας πλειοψηφίας μέσα στη Βουλή από τον Συναγερμό και το ΑΚΕΛ.

Ελπίζουμε να μην παρακαμφθεί ο λαός και πρόνοιες της λύσης να αποφασισθούν και να πρέπει να εγκριθούν μόνο από τη Βουλή», αυτό τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης.

«Καλούμε τους Συνδέσμους Αγωνιστών να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν στο τόπο μας» ανέφερε καταληκτικά.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 23/03/2017 14:58

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: