Ανακοίνωση MEGA με πολλά υπονοούμενα: Πληρώθηκαν οι οφειλές του σταθμού προς τη Digea




Aνακοίνωση  σχετικά με τις διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες και έκαναν λόγο για οφειλές του σταθμού προς τη Digea  εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA ενώ αφήνει υπονοούμενα για άλλα κανάλια που προφανώς δεν επιθυμούν να λειτουργήσει ξανά το Μεγάλο Κανάλι.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει :

«Η εσπευσμένη διαρροή-δημοσιοποίηση μιας εξώδικης επιστολής που αφορά τις ιδιωτικές συναλλαγές μεταξύ δύο εταιρειών και μόνον, προδίδει σαφώς ποιους ενοχλεί η αδιάκοπη προτίμηση των τηλεθεατών στο πρόγραμμα του MEGA. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν MEGA και γυρίζουν την πλάτη στους υπερθεματιστές της τηλεόρασης των διαρροών.

Και για την ιστορία, η συμφωνημένη με την DIGEA οφειλή του MEGA, που θα πληρωνόταν χθες (προχθές), εξοφλήθηκε σήμερα, 1 Φεβρουαρίου. Ο νοών νοείτω»…

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι τράπεζες έχουν μειώσει τις απαιτήσεις τους, που ήταν απαράδεκτες, και παρασκηνιακά γίνεται προσπάθεια για επαναλειτουργία του Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες του typologies.gr, κατά την προχθεσινή (31/01/2017) συνάντηση της Digea υπήρξε πρόταση από ανταγωνιστικό τηλεοπτικό σταθμό να «κατεβάσει» η εταιρεία το σήμα του MEGA, αν δεν υπάρξει πληρωμή των οφειλών έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση αυτή συμπίπτει χρονικά με την επανέναρξη των συζητήσεων μεταξύ των μετόχων του MEGA για την πλήρη επαναφορά του καναλιού, με την κατάθεση νέου επενδυτικού σχεδίου στις τράπεζες.

Φυσικά, πίσω από την πρωτοβουλία αυτή, βρίσκεται ο ανταγωνισμός για τα νεανικά κοινά, όπου το MEGA δείχνει… αξιοθαύμαστη αντοχή, αλλά και ο φόβος πως αν το κανάλι επανέλθει, θα διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο από την διαφημιστική αγορά.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: