Το 1ο Capital Link Cyprus Shipping Forum στη Λεμεσό, στις 9 Φεβρουαρίου




Το 1ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας  και με την υποστήριξη της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο όχι μόνο να αναδείξει το σημαντικό ρόλο της Κύπρου ως ναυτιλιακού, ενεργειακού και διαμετακομιστικού κόμβου αλλά επιπλέον και ως επενδυτικού και επιχειρηματικού προορισμού.

Το Συνέδριο θα τιμήσουν με τις ομιλίες τους και τη συμμετοχή τους εκπρόσωποι της Κυπριακής Κυβέρνησης, ανώτερα στελέχη από ναυτιλιακές εταιρείες, οικονομολόγοι και συμμετέχοντες από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Θα συζητηθούν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις και οι τάσεις στις μεγάλες ναυτιλιακές, χρηματοπιστωτικές και κεφαλαιακές αγορές, θέματα που σχετίζονται με τις γεωπολιτικές εξελίξεις, καθώς και θέματα σχετικά με την τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου. Το Συνέδριο θα τονίσει την ανταγωνιστική θέση και τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ναυτιλιακό κέντρο.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου θα  είναι  οι κ.κ.  Μάριος Δημητριάδης, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων, Martin Stopford, μη Εκτελεστικός Πρόεδρος της Clarkson Research Services Ltd και  Zhang Ye, Πρόεδροςτου Shanghai Shipping Exchange.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: