ΔΗΚΟ: Την προσφιλή τακτική αθέτησης υποσχέσεων, εφαρμόζει ο Νίκος Αναστασιάδης




“Στην τελευταία συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου υποσχέθηκε πως θα συγκαλέσει σύντομα το Εθνικό Συμβούλιο, για να συζητηθούν τα σοβαρά ζητήματα, που ήγειραν διάφορα κόμματα, τόσο για τη διαδικασία, όσο και για την ουσία των διαπραγματεύσεων της Γενεύης”, αναφέρει ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

“Αντί αυτού, χωρίς να συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο, σπεύδει να ενημερώσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, όπου εκεί ενδεχομένως θα συζητηθεί και η σύνθεση της διάσκεψης της Γενεύης.

“Δηλαδή, θα είναι όλοι ενημερωμένοι, πλην των πολιτικών δυνάμεων στην Κύπρο και φυσικά πλην του λαού.

“Επίσης, ο κ. Αναστασιάδης δεν έχει εξηγήσει ακόμα στο λαό και στα κόμματα, με ποιο τρόπο θα διεκδικήσει, όπως είπε ο κ. Κασουλίδης, τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας στην πενταμερή διάσκεψη.

“Μετά από τη χθεσινή συνάντηση του με τον Μουσταφά Ακκιντζί και την ομολογία του, ότι δεν συζητήθηκε το θέμα της σύνθεσης της διάσκεψης, για να μην προκληθούν προβλήματα, μήπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να μας πει τι θα αλλάξει μέχρι τον Ιανουάριο, για να συμμετάσχει η Κυπριακή Δημοκρατία ως συμβαλλόμενο μέρος στη διάσκεψη;

“Ή μήπως, θα ροκανίσει το χρόνο, για να μας πει την τελευταία στιγμή, ότι θα υποχωρήσει, για να μην προκληθεί ναυάγιο;”, καταλήγει το ΔΗΚΟ.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: