Θεοδωράκης: Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης επιτρέπει στον Σόιμπλε να μας δείχνει ξανά τα δόντια του




«Αν η κυβέρνηση συνεχίσει να ασχολείται με όλα τα άλλα, με τους καναλάρχες, με την ενίσχυση του κομματικού κράτους και δεν δώσει την προσοχή στα ουσιαστικά ζητήματα της οικονομίας και της κοινωνίας, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναφορικά με την τρέχουσα αξιολόγηση και τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε, ότι για ακόμη μία φορά, η κυβέρνηση κρίνεται αναξιόπιστη, έχει χάσει την εμπιστοσύνη των εταίρων και εξαιτίας αυτού πήραμε τη μισή δόση.

«Είναι μια προειδοποιητική βολή από τον Σόιμπλε, ο οποίος δείχνει ξανά τα δόντια του και μας προειδοποιεί ότι δεν θα κλείσει εύκολα η αξιολόγηση. Και αν δεν κλείσει στην ώρα της, θα αντιμετωπίσουμε το πολύ μεγάλο πρόβλημα το 2017, μπροστά στο ενδεχόμενο να μην ενταχθούμε στην ποσοτική χαλάρωση του Ντράγκι. Αν γίνει αυτό, θα υπάρξει ο κίνδυνος να ξαναρχίσει η συζήτηση για το πόσο Ευρώπη είναι η Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Επίσης, αναφερόμενος στο περιεχόμενο των καταγγελιών που έκανε χθες στη Βουλή, για έμμισθα τρολ που διατηρούν οι «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» στο έμψυχο δυναμικό τους, εξήγησε: «Η κ. Γεροβασίλη χρησιμοποίησε τον νεκρό μπλόγκερ. Εκείνη έβγαλε ανακοίνωση και αποκάλυψε την ενασχόληση του εν λόγω μπλόγκερ στο γραφείο της. Τον χρησιμοποίησε για να πει τί παιχνίδι κάνει το γραφείο της. Εγώ ζήτησα εξηγήσεις για όλους. Ο κ. Χριστοφορίδης, με την ταυτότητα του συμβούλου της κ. Γεροβασίλη και του κ. Παππά, τουίταρε την ώρα που μιλούσαμε στη Βουλή και μάλιστα απειλώντας έναν πολιτικό αρχηγό. Εμείς μιλήσαμε για την τακτική της κυρίας Γεροβασίλη και δεν αναφερθήκαμε σε κανέναν μπλόγκερ συγκεκριμένα. Αποκαλύψαμε ότι υπάρχει μια στρατιά από ανθρώπους που πληρώνονται για να κάνουν μπούλινγκ στους αντίπαλους της κυβέρνησης, αντίπαλους μέσα από τα κυβερνητικά γραφεία και αυτό είναι προκλητικό την εποχή που ικανοί άνθρωποι δεν έχουν δουλειά. Άνθρωποι, ακροδεξιοί, έχουν αποκτήσει λόγο και μάλιστα με τα λεφτά του ελληνικού κράτους και αυτό είναι απαράδεκτο». Και συνέχισε: «Αναρωτηθήκαμε πώς πληρώνονται αυτές οι “στρατιές των τρολ” που ανέκαθεν υπηρετούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν αυτός δεν είχε τη δυνατότητα να τους πληρώνει χρησιμοποιώντας κρατικούς πόρους».

11/10/2016 14:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: