Η αποτυχία των πολιτικών ανοίγει το δρόμο στους ακροδεξιούς και τους ρατσιστές…




Δεν χάνει ευκαιρία για να βγάλει τη χολή του ο συγκεκριμένος… Το πρόβλημα είναι ήδη τεράστιο και το εκμεταλλεύονται οι ακροδεξιοί πολιτικοί της Ευρώπης. Από την άλλη, οι πολιτικοί του “δημοκρατικού τόξου” δεν έχουν προτάσεις και έτσι αυξάνουν τα προβλήματα για τις χώρες τους…

Η Σλοβακία θα αγωνιστεί ενάντια στη μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες για την αποτροπή επιθέσεων, όπως εκείνες στο Παρίσι και όπως οι επιθέσεις κατά γυναικών στη Γερμανία, δήλωσε χθες ο Πρωθυπουργός της χώρας Ρόμπερτ Φίκο, ο οποίος δείχνει να έχει ρατσιστικά “ιδεώδη”. Ο κ. Φίκο πρόσθεσε ότι η ιδέα της πολυπολιτισμικότητας αποτελεί ένα “μύθο”.

Το πρόβλημα της μετανάστευσης αποτελεί για τον κ. Φίκο βασικό στοιχείο της προεκλογικής του εκστρατείας υπό το φως των βουλευτικών εκλογών το Μάη. Σημειώνεται ότι η κυβέρνησή του έχει καταθέσει αγωγή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις στο θέμα των μεταναστών. «Η πολυπολιτισμικότητα είναι ένας μύθος. Μόλις εισέλθουν οι μετανάστες σε μια χώρα αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα” είπε.

Παρόμοιες απόψεις όπως ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός έχει και ο Βίκτορ Όρμπαν Πρωθυπουργός στην Ουγγαρία, ο οποίος επίσης αμφισβήτησε τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις στο δικαστήριο. Ο Ορμπαν δήλωσε επανειλημμένα ότι η εισροή προσφύγων στην Ευρώπη απειλεί τις χριστιανικές ρίζες και αρχές της Ευρώπης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: