Επίσκεψη εργασίας Ομήρου στις Βρυξέλλες




Για τις Βρυξέλλες, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας, αναχωρεί την προσεχή Δευτέρα ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στα πλαίσια της επίσκεψής του, ο κ. Ομήρου θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΕΚ Martin Schulz, τον Επίτροπο της ΕΕ, αρμόδιο για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια, Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Κύπριο Επίτροπο της ΕΕ, αρμόδιο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.

Θα έχει, επίσης, χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Manfred Weber (Γερμανία), τον Πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Gianni Pittella (Ιταλία), την Πρόεδρο της Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών, Gabriel Zimmer (Γερμανία) και τη Συμπρόεδρο της Ομάδας τωv Πρασίvωv/Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας, Rebecca Harms (Γερμανία).

Εξάλλου, ο κ. Ομήρου θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση προς τιμή Ευρωπαίων αξιωματούχων, Κυπρίων και Ελλήνων Ευρωβουλευτών και Πρέσβεων των χωρών-μελών της ΕΕ.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: