Η Ζωή για τον Πρόεδρο της Βουλής: Θρασύδειλος, τραμπούκος, αυταρχικός




Θρασύδειλο, τραμπούκο και αυταρχικό, χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας σε σχόλιο του που μιλούσε για “απολίτικο νομικισμό”.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής έδωσε σκληρή απάντηση μέσω twitter στον κ. Βούτση, ο οποίος με την φράση «o απολίτικος νομικισμός αποτελεί διαχρονικά ξένη και εχθρική νοοτροπία προς τη λαϊκή βούληση, τη Δημοκρατία και την Αριστερά», σχολίασε δικές της δηλώσεις, ότι θα του υποβάλει μήνυση για «εισβολή στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας».

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τις τοποθετήσεις αυτές της πρώην προέδρου της Βουλής σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο κ. Βούτσης αρκέστηκε στην παραπάνω δήλωση, λέγοντας μάλιστα: «Κανένα άλλο σχόλιο».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, δεν άφησε να πέσει …χάμω η δήλωση του κ. Βούτση και του απάντησε: Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter:

«Ο κ. Βούτσης, που ασκείται στην θρασυδειλία, τον τραμπουκισμό κ τον αυταρχισμό ας μην επικαλείται τη δημοκρατία και την αριστερά που πρόδωσε.

Η μνημονιακή δουλεία, η υποταγή στους δανειστές, ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός, η προδοσία του λαού δεν έχουν σχέση με δημοκρατία ή Αριστερά.

Η κουλτούρα της φράξιας που αυτοαναγορεύεται σε Αριστερά, ενώ ονειρεύεται κ λιγουρεύεται οφίκια κ εξουσία ουδεμία σχέση έχει με Αριστερά.

Η αναφορά στη νομιμότητα, το δίκαιο, το Σύνταγμα δεν είναι νομικισμός. Αυτοί που τώρα έγιναν κάθε λέξη των Μνημονίων καλύτερα να σωπαίνουν.

Ο λαός, η δημοκρατία, η Αριστερά έχουν πληρώσει ακριβά τα ανθρωπάκια κ τις “κομμένες κεφαλές” που περιφέρουν την οίηση κ εξουσιομανία τους».

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ: Στα δικαστήρια σέρνει τον πρόεδρο της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τις προθέσεις της ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα σε συνέντευξη τύπου που έδωσε με θέμα «Η Επιτροπή Αλήθειας υπό νεομνημονιακή δίωξη: το έργο της μετά τις 20.09.2015, οι κυβερνητικές επιθέσεις, η διεθνής αναγνώριση και τα επόμενα βήματα».

Η πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κατηγορεί τον Νίκο Βούτση, τον γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου και τον φρούραρχο της Βουλής ότι εισέβαλλαν –παράνομα- στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον τους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: