CIA και ΜΙΤ προειδοποιούν για επιθέσεις του ΙΚ σε Τουρκία… Ετοιμάζεται κάτι;




Προειδοποίηση προς την τουρκική κυβέρνηση απεύθυναν η CIA και η ΜΙΤ για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση κατά αμερικανικών στόχων στη χώρα από το Ισλαμικό Κράτος, υποστηρίζει η εφημερίδα Χουριέτ.

Πιθανοί στόχοι θεωρούνται η πρεσβεία, τα προξενεία, αλλά και στρατιωτικές βάσεις και οικίες όπου διαμένουν Αμερικανοί.

Σύμφωνα με την CIA και τη ΜΙΤ οι οποίες, τι σύμπτωση, συνεργάζονται, έχουν δοθεί στην τουρκική κυβέρνηση δύο γραπτές προειδοποιήσεις, στις 2 και 5 Δεκεμβρίου, στις οποίες αναφέρονται τα ονόματα πέντε μελών του ΙΚ που υποτίθεται έχουν εισχωρήσει στην Τουρκία.

Φυσικά όπως τίθεται το θέμα αποτελεί ανοικτά κοροϊδία, καθώς τα μέλη του ΙΚ που βρίσκονται στην Τουρκία και αυτό η CIA το γνωρίζει άριστα, είναι πολύ περισσότερα από πέντε.

Βάσει των πληροφοριών συνελήφθησαν τρεις Παλαιστίνιοι (!) ως ύποπτοι για διενέργεια τρομοκρατικής επίθεσης. Και αναρωτιέται κανείς, μήπως, απλώς, η Τουρκία επιχειρεί να εξιλεωθεί από τις στενές της σχέσεις με την τρομοκρατική Χαμάς, ή μήπως κάτι άλλο ετοιμάζεται που σχετίζεται με την Συρία και τους Κούρδους;

http://www.hurriyetdailynews.com/turkey-on-alert-after-cia-intel-on-isil-attack-threat.aspx?pageID=238&nID=92368&NewsCatID=509

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: