Συνέχεια στην “κόντρα” με Πανούση από τον υπουργό Δικαιοσύνης




Ως συνέχεια της κόντρας με τον πρώην υπουργό Γιάννη Πανούση μπορούν να εκληφθούν οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου.

H Πολιτεία συζητά με τους κρατούμενους, κάτι που οφείλει να κάνει, ωστόσο δεν μπορεί να εκβιάζεται ή να μπαίνει στη λογική της διαπραγμάτευσης, του παζαριού ή να υποκύπτει σε εκβιασμούς, δήλωσε ο υπουργός, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο κ. Παρασκευόπουλος, απέρριψε τα περί συζήτησης-παζάρι, μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και κρατουμένων, για τα νομοθετήματα, όπως αποκάλυψε χθες το MEGA, επικαλούμενο πληροφορίες που κατέθεσε στους εισαγγελείς ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανουσης, ενώ υπογράμμισε πως ο κ. Λάμπρου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση, δεν είναι πλέον μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου.

Ο κ. Παρασκευόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει ανθρώπινο ον που η Πολιτεία να μην του αναγνωρίζει την ανθρώπινη ιδιότητα ή να μην δέχεται να επικοινωνεί μαζί του, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι άλλο ζήτημα να γίνεται μια διαπραγμάτευση με τη μορφή παζαριού – την οποία οφείλει το κράτος ποτέ να μην κάνει – κι άλλο να μιλήσει μαζί του για ένα θέμα που τον αφορά.

Αθηναϊκό Πρακτορείο, Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: