Ο Αλεξιάδης βλέπει λαθρεμπόριο, διαφθορά και διαπλοκή πίσω από την Κόκκινη Φράξια




Ένα περιστατικό το οποίο προβληματίζει την Ασφάλεια, συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν έφτασε στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, υπεύθυνου για φορολογικά θέματα, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα που έγραφε «Τρύφωνα Αλεξιάδη, εισπράκτορα της Βέρμαχτ, μέχρι την ώρα 0 θα καταλάβεις τι πάει να πει φόβος, εσύ και τα μέλη της οικογένειάς σου…». Υπογραφή: Κόκκινη Φραξια, που δραστηριοποιείται στον αριστερό, αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Αναφερόμενος  στην επιστολή με σφαίρα που εστάλη στο γραφείο του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης δήλωσε ότι η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής.

«1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

3.Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους» επισημαίνει ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης.

ALEXIADHS-FRAXIA01-26OCTOBER2015

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Αναρχικοί κατέλαβαν τα γραφεία του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ανάρτησαν πανό με αντιμνημονιακά συνθήματα.

Η Ελληνική Αστυνομία, με οργανωμένη επιχείρηση γύρω στις 9 χθες το βράδυ εισέβαλε στο κτίριο της επιχείρησης «Ηλίας Καμμένος», του πατέρα του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου στεγάζονται και τα γραφεία του κόμματος, και συνέλαβε τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», που είχαν καταλάβει τα γραφεία αργά το απόγευμα.

Οι αντιεξουσιαστές, 10-15 άτομα, που έχουν προσαχθεί από την αστυνομία για τα περαιτέρω, ανέβηκαν στη ταράτσα του κτιρίου και ανάρτησαν δύο μεγάλα πανό που έγραφαν «Καμιά διαπραγμάτευση με το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο» και «Αντίσταση στα νέα μέτρα, όλοι στους δρόμους».

Με ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η ομάδα «Ρουβίκωνας» γνωστοποιεί ότι προέβη στην εν λόγω πράξη καθώς, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ «δίνουν πλέον τη χαριστική βολή» και «μόνο φιλολαϊκά δε μπορούν να χαρακτηριστούν».

Παράλληλα, η ομάδα «Ρουβίκωνας», αναφερόμενη στη συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, τονίζει ότι «αφενός καθησυχάζουν τα πιο συντηρητικά τμήματα της κοινωνίας με διάφορες επικοινωνιακές φαιδρότητες και αφετέρου, στο γεωπολιτικό πεδίο, καθησυχάζουν τις ΗΠΑ, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ με δηλώσεις για τη δημιουργία καινούριας ΝΑΤΟϊκής βάσης στο Αιγαίο, αλλά και με την υποστήριξη στο ουκρανικό καθεστώς, μέσω της περίθαλψης Ουκρανών παραστρατιωτικών ναζί σε ελληνικά στρατιωτικά νοσοκομεία».

ΑΘΗΝΑ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ – Χρήστος Μιχαηλίδης – Ελλάδα, ΑΘΗΝΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: