«Μαγειρεύει» τα στοιχεία της βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα το καθεστώς Ερντογάν




Κοροϊδεύει ανοιχτά τους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και όλο τον κόσμο το ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Άγκυρας, σχετικά με την βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες αθώους.

Η τουρκική αστυνομία επιμένει τώρα πως βρήκε την ταυτότητα του ενός εκ των βομβιστών αυτοκτονίας δίπλα στο σώμα του! Και αναρωτιέται κανείς πόσο καλός και συνεργάσιμος ήταν αυτός ο τρομοκράτης, που πήγε να ανατιναχθεί με την ταυτότητά του, ίσως και με το βιβλιάριο υγείας μαζί του, για παν ενδεχόμενο.

Και πόσο ανθεκτικός οργανισμός ήταν που, ενώ ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά και ανατινάχθηκε σκοτώνοντας πάνω από 100 ανθρώπους, το δικό του σώμα δεν εξαϋλώθηκε από την έκρηξη και φυσικά η ταυτότητά του δεν έπαθε τίποτα και βρέθηκε δίπλα στο άψυχό του σώμα!

Ακόμα και για την Τουρκία του Ερντογάν όλη η σκηνοθεσία είναι «βαριά» και δεν καταπίνεται παρά μόνο από όσους θέλουν να πεισθούν εντός και κυρίως εκτός Τουρκίας, όπως κάποιοι Αμερικανοί ή Ευρωπαίοι ηγέτες. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η κ. Μέρκελ η οποία θα μεταβεί στην Άγκυρα, την Κυριακή, παρέχοντας ανοιχτά στήριξη στο δίδυμο της συμφοράς Ερντογάν-Νταβούτογλου.

Ακόμα και αν η τουρκική αστυνομία βρήκε μια ταυτότητα στον τόπο του μακελειού, πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, εκτός αν έχει ειδική συμφωνία με τον Αλλάχ, ότι ανήκε στον τρομοκράτη και όχι σε ένα από τα πολτοποιημένα θύματα; Μήπως για αυτό και οι αρχές δεν δίνουν στη δημοσιότητα το όνομα του βομβιστή αυτοκτονίας;

Επίσης οι τουρκικές αρχές, που παρακολουθούν τα πάντα, ανακάλυψαν τώρα, μια εβδομάδα μετά την επίθεση, περίεργους λογαριασμούς και μηνύματα στο Twitter, ξαφνικά, ως αν να δέχτηκαν την επιφοίτηση του προφήτη. Μάλιστα οι λογαριασμοί είχαν ανοιχθεί με τα ονόματα «Ανατόλι», «Τοντόροφ» και «Γκοράν Μετασιάν», δηλαδή με μη τουρκικά ή αραβικά ονόματα, αλλά με σλαβικά και αρμενικά. Μήπως οι Τούρκοι θέλουν να κατευθύνουν κάπου την έρευνα, αναρωτιόμαστε.

ΠΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: