Κατέρρευσε ο Τζιμ Κάρεϊ κρατώντας το φέρετρο της πρώην συντρόφου του




Ο Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) αποχαιρέτησε την πρώην αγαπημένη του, Κατριόνα Γουάιτ (Cathriona White) η οποία έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της πριν από λίγες μέρες, αφήνοντάς του μάλιστα και ένα πολύ συγκινητικό τελευταίο μήνυμα.

Ο διάσημος ηθοποιός πέταξε μέχρι την Ιρλανδία οπου παρέστη στην κηδεία της, κράτησε το φέρετρό της και σε κάποιο σημείο ξέσπασε και σε λυγμούς μην μπορώντας να ελέγξει το συναίσθημά του.

Και αμέσως μετά, έκανε ένα ποστάρισμα όλο νόημα στο Twitter.

“Η αγάπη δεν μπορεί να χαθεί”, γράφει στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που μοιάζει μάλλον με… αρνητικό και απαθανατίζει τον ίδιο με την Κατριόνα σε τρυφερή στιγμή.

Λίγες μέρες νωρίτερα, πριν πεθάνει εκείνη και ενώ, προφανώς οι δυο τους ήταν ακόμη ζευγάρι -γιατί η άτυχη Γουάιτ, λέγεται ότι αυτό δεν άντεξε, τον χωρισμό τους που ήρθε στο μεταξύ- έκανε ακόμη ένα ποστάρισμα που την αφορούσε.

“Είμαι ένα τίποτα… Τι ανακούφιση”, γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που τον απεικονίζει στον κεντρικό σταθμό της Νέας Υόρκης, με το credit της πόζας στην αγαπημένη του.

Φωτογραφία ΕΘΝΟΣ
Φωτογραφία ΕΘΝΟΣ

Συντετριμμένοι γονείς και συγγενείς της Catriona White, την συνόδευσαν μαζίμε γείτονες και παλιούς φίλους στην τελευταία της κατοικία.

Μαζί και ο ηθοποίος Jim Carrey, 53 ετών, που έφτασε στην Ιρλανδία για να παραστεί στην κηδεία.
Ο ηθοποιός έφτασε μέσα σε μια μαύρη μερσεντές με φιμέ τζάμια.

Η 30χρονη μακιγιέζ που αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους, είχε πρόσφατα χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως “κορίτσι του μπαμπά” και ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες με τον πατέρα της που τον είχε χάσει από καρκίνο πριν κάποια χρόνια.

Η τραγική μακιγιέζ κηδεύτηκε στην πατρίδα της Κάπαγουάιτ και η ταφή της έγινε ακριβώς δίπλα στο μνήμα του πατέρα της, Πατ, σε μια ιδιαίτερα έντονη συναισθηματικά τελετή.

Ο ηθοποιός έφτασε στην Ιρλανδία με το ιδιωτικό του τζετ, προσπαθώντας όμως να μην διαταράξει την διαδικασία της κηδείας της πρώην φίλη τους. Ο Τζιμ Κάρεϊ, κράτησε και το φέρετρο στους ώμους ενώ κάποια στιγμή, καθώς η πομπή έφτανε στο νεκροταφείο δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Η Κατριόνα φαίνεται ότι αυτοκτόνησε με τα χάπια του πρώην αγαπημένου της ενώ του άφησε κιόλας ένα σημείωμα που… ανατριχιάζει.

“Τζιμ, σ’ αγαπώ. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Δεν είμαι για τον κόσμο αυτό”, λέγεται ότι έγραψε η Κατριόνα στο σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Radar Online.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: