Κουτσούμπας: “Ο λαός να μη δώσει δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που έφεραν το 3ο μνημόνιο”




Την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ από τον λαό ζήτησε, από το Σύνταγμα, ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του.

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τον λαό να μην προσθέσει τη λαϊκή ψήφο στις 222 ψήφους των πέντε κομμάτων που ψήφισαν το μνημόνιο και τώρα εμφανίζονται «σαν αθώες περιστερές που αμάρτησαν για το παιδί τους».

Κάλεσε, επίσης, τον λαό να μην δώσει δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς «που με τη μάσκα της περηφάνιας και της αξιοπρέπειας έφεραν το 3ο μνημόνιο και γκρέμισαν ελπίδες και διέψευσαν προσδοκίες».

Τόνισε ότι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για μια «δεύτερη ευκαιρία» θα είναι νέα παραίτηση από τη λαϊκή θέληση και δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών αναγκών, πρόσθεσε ότι κανείς δεν πρέπει να επιστρέψει στην Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ επειδή απογοητεύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε, επίσης, ότι κανένας δεν πρέπει να πάει στην ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή και εγκάλεσε το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝ.ΕΛ. για συνυπευθυνότητα για τις ισχύουσες αντιλαϊκές πολιτικές.

«Κανείς δεν πρέπει να σκοντάψει στην τρικλοποδιά της Λαϊκής Ενότητας, γιατί το αντιμνημόνιο είναι ψεύτικη διαχωριστική γραμμή, όπως και το δραχμή αντί για ευρώ, χωρίς να θίγονται τα μονοπώλια, οι καπιταλιστές», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: